軍醫挺身而出 披露美軍強制接種輝瑞mRNA疫苗後士兵發病數據

353 回覆
375 Like 35 Dislike
自己睇片啦,有晒數據
你唔係又要人餵埋mum mum到你個口先至識食下嘩
我唔係你老母呀
「噉」乜嘢
噉佢橫掂都泄密
攞埋啲數據出嚟參詳下?

最簡單嘅解釋就係打針之後留意多咗身體,然後乜事都睇醫生,噉自然會搵多咗病,可以係recall bias嚟
無詳盡數據之前,點詮釋都得

何況你quote篇文都話係
// All these numbers are among the ambulatory visits because those are where the vast number of diagnoses in the military occur. //
cancer新確診數字已經佔美軍現役人數10%
仲未計之前嗰啲
笑死,連timestamp都無,你係無睇條片定唔敢畀啊

我就睇完啦
條5個鐘嘅片都無啊
諗完嘅結論
就係樓主無睇條5個鐘嘅完整聽證會記錄
我就幾肯定 Trump叫美國唔好派兵支持烏克蘭
結果成個聽證會提供唔到任何數據(除咗anecdote),連citation都無
成條片睇完
請問邊度有quote數據留意係data,唔係number
冇demogaphic
無methodlogy
無source
真係pull it straight from ass

你試下叫藥廠搵幾條友出嚟噉噏睇下有無人信
兩男子離世前兩周內曾打針 署方稱無證據顯示疫苗引起
https://lih.kg/2869592
絕對無可爭辯的證據表明疫苗強制令是一場謀殺

影片
https://gettr.com/post/pry3h03aa7
轉貼《我係一位打完針後出現嚴重副作用既Nursing學生》
https://lih.kg/vOwFNhX
#240 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
佢地收左皮搵第二d link貼?
毒苗殺人
This is answer
Deep state 隱藏咗美國兩年間過千萬人生癌新聞
獨裁借口
大部分醫生都做晒毒苗推手
科興又贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞