軍醫挺身而出 披露美軍強制接種輝瑞mRNA疫苗後士兵發病數據

353 回覆
375 Like 35 Dislike
另一個問題係
打咗針唔等於唔中
到家陣都唔肯公佈葵涌村所有人嘅打針數量已經知有鬼

死亡/重症率都無公佈
記憶中只有一單話重症(無講有無入ICU)
專家一味用好專業嘅字眼令人覺得好恐怖
但最後揾返原來係簡單野
重點係俄羅斯個疫苗唔係用mrna
佢就散播mrna有害
我想指出既正係:
多數美國反疫苗者,似乎都係口罩無用論者

而以上觀點越流行,對俄支越有利
個政府而家話武漢肺炎會空氣傳播
行過都會中
咁你帶口罩有撚用呀
其實日本依家都係爆到九彩
敗登仲開宗名義支持普京小規模入侵烏克蘭添
敗登係唔係親俄?
日本人口一億,每日確診都係兩三萬
呢個可能中俄最初出於技術不及,
為搶市場(同減低美國影響力)
就宣傳MRNA疫苗有害

總結下重點:
-散布MRNA疫苗有害條友,同俄國關係友好
-佢同時認為口罩無用
-數據誇張到超現實--130萬美軍,一年11萬人生癌,80萬人精神病
-美國疫情越拖,對俄國越有利
你係咪on9冇跟足啲專家消息咩
airborne架喎 擋你老母咩 戴埋口罩訓啦你
佢就算唔認同你 如果有正常智力都明你意思
佢明顯真係唔明
有冇人答我依家挺身而出,向世人道出真相嘅三個美國軍醫係唔係俄國或支那嘅人?
有正常智力嘅都知毒苗有毒啦
有正常智力嘅就唔會喺度吹奏支毒苗,幫港共谷苗啦
下 日本南韓都爆到七彩喎武漢成堆生化武器走哂過去歐美緊係爆得勁啦
大把美國人真心認為疫苗有害
俄國唔需要收買人
只需撥火--例如條安排會議既參議員明顯同俄國友好
法國唔吹到俄佬咁邪惡,又點迫國民打毒苗同推毒苗護照呀
所以唔好信政府,包括埋民選政府!
班鳩戴口罩防疫撚全部都係盲
我既陰謀論:
俄國分化美國,想拖美國疫情,所以在美散布疫苗無用

你既陰謀論:
全世界左中右政府谷針
為咩?
我依家個問題係:依家挺身而出,向世人道出真相嘅三個美國軍醫係唔係俄國或支那嘅人?
你答「係」或「唔係」咪得囉,放咁多屁做乜
就算計都係千幾萬
同埋軍隊比較年輕
日日高強度訓練
可以就咁計就當係
你真係弱智咁係咪每次遇到新細菌新病毒 人類祖先冇疫苗所以就絕種一次

對所有想玩獨裁既政府都好有利 以防抗之名要你食屎 都大把平民走過嚟迫你食
我個回應係:使撚係俄國人
大把傻鳩會配合
口罩真係防唔到病毒。
「為咩?」你到今時今日仲可以問得出「為咩?」
真係晒我時間
你係唔係兩年前入咗冊,依家先至放返出嚟呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞