軍醫挺身而出 披露美軍強制接種輝瑞mRNA疫苗後士兵發病數據

353 回覆
375 Like 35 Dislike
唔好睇小deep state 嘅威力,佢哋既然可以出術將拜登由輸變贏,區區控制幾間重點左媒,幾個「德高望重」嘅科學家講幾句說話,呢類大內宣洗美國人腦又有咩難度?
咁重要嘅post反而上唔到熱門
而家連賠都唔撚賠
根本成班都冇撚晒邏輯
就係好多都有問題,不過覺得唔嚴重所以唔報,一做劇烈運動,心肌炎就發出黎啦。
Blaze media
仲話公司要負返社會責任 你都係搵錢至上啦 搵到咪出國囉
出晒名
係係係,咁點?
你侵打3針
連登仔淨係識負評
香港8成人打左針,
平均計,你朋友都應該有8成人打過

識人「打完針」生癌有幾奇?

依家講支針會提高生癌可能的話
統計上應該見到

香港、美國公開數字都無

條友就話美軍成10%年內生癌
你信就真係腦生癌
又一個唔知乜水嘅跳出嚟吠
人哋三位軍醫以自己嘅醫學專業、名聲押注,向世人講出真相
你喺度鳩噏時又拎啲乜嘢出嚟押注?你着緊嗰條底褲呀?喺度鳩噏幾句就想否定依幾位軍醫?
信你鳩噏嗰個就真係腦生癌囉
Facebook承認Fact Check只是左派人士意見
https://lih.kg/2815354

到今時今日仲貼依啲Fuck Check出嚟,唔係腦殘左膠就係智障畜生嚟囉
信你哩啲井底蛙就真係腦生癌
總之就唔關支針事吖嘛 使撚講咁多廢話咩垃圾
mRNA 技術已存在十幾廿年,只係第一次大規模咁deploy.
mRNA 可以快速制作特定疫苗係因為呢種技術將疫苗滅活既生物過程變成mRNA 既programming.
你打唔打我理撚得你

叫你用個腦諗下,美軍因咩會神奇到130萬人,一年11萬人生癌
80萬人精神病
個組織居然照常運作
所謂「有哂數據」就只係報導既quote, 無原始文件。Google 呢個event 都只係得兩三篇報導。具公信力來源欠奉。
原來弱智屌你生癌又唔係行唔到郁唔到 運作正常有咩出奇
何況就算有冇改變咗運作模式 你又點知呢
疾病數字可以機密,但退役數字無得隱藏。
定係生cancer 唔駛退役?
你用DuckDuckGo啦,Google自我審查,過濾晒相關新聞報導
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞