軍醫挺身而出 披露美軍強制接種輝瑞mRNA疫苗後士兵發病數據

353 回覆
375 Like 35 Dislike
嗰幾個軍醫披露嘅係DMED(Defence Medical Epidemiology Database, 國防醫學流行病學數據庫)嘅資料。係指定人員,例如軍醫,先至可以喺嗰個系統註冊同使用。所以唔係你post出嚟依篇

https://www.theblaze.com/op-ed/horowitz-whistleblowers-share-dod-medical-data-that-blows-vaccine-safety-debate-wide-open
林奠擺到明就算香港人死晒都要全民打晒毒苗啦
你宣完誓對自己言論負責任 再將自己既聲名做賭注 去法庭鳩嗡試下囉 ON9
言之過早
有待觀察
往死裏打
https://twitter.com/theysayitsrare
再睇埋我真係覺得vaccine mandate 同各種威逼利誘谷針根本係癡撚線
首先你錯重點
好多人唔係純粹反苗
只係反武肺疫苗啫

你講我哋細個接種個堆
係有晒安全數據 而且起碼10年或以上

但依家D疫苗係[緊急使用]喎
全世界班精英推班奴隸做白老鼠
按比例美國咪有幾千萬人生癌
嘩 你點樣計出黎架
你真係好醒
….因為如果市民都有打毒針
無理由毒針識揀人黎引發cancer
咁佢咪計到美國應該有幾千萬人生cancer
一定賠?賠你老母?先唔講政府啲錢係黎自人民 藥廠同政府一早簽咗唔追究責任嘅協議先谷針
呢個真 講明免責都去打
預左無人負責架啦
最多好似香港咁掉舊錢出黎 賠晒就無
點解唔懷疑係COVID導致?
疫苗同COVID兩樣都係新野黎, 同埋美國爆得咁勁
個律師上年話有四萬八千人打完針死,又俾deep state discredit

https://www.reuters.com/article/factcheck-vaccine-48000-idUSL1N2R41J6
我之前都咁樣比喻過,跟住俾班苗撚用返「皇帝、神父、教宗」呢句笑到宜家我一直都講緊「時間會證明一切」,佢哋又笑我呢句㗎繼續笑囉咪睇下邊個笑到最後囉,你哋班苗撚笑得我越耐你哋就有返幾折墜
你比呢啲野佢地睇又有咩用
你以為你係佢地老細?
你朋友依啲case 淨係得身邊既人知 根本唔會上報/入統計數據
疫苗事故真實數字係幾多一直係個迷
根據#102 theblaze篇article
就係話係2020年已經有pandemic但未deploy疫苗,個數字仲係同以往平均數接近
係2021年未完嗰陣,個數字就已經跳升得好緊要,同埋啲醫生覺得啲病症係後生健康嘅士兵身上發現唔係一件常見嘅事,所以諗係疫苗有事

btw, 佢個統計數字好似係宗數,唔直接代表人數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞