軍醫挺身而出 披露美軍強制接種輝瑞mRNA疫苗後士兵發病數據

353 回覆
375 Like 35 Dislike
四兄又贏
打支鹽水發大財
你知我知單眼佬知苗撚唔知
長期置頂啦呢啲post要
push
個律師上年話打針死咗幾萬人,但又拎唔出證據...
一定係俾主流傳媒抹黑...
就算有枝針藥疫苗係安全有效,我都係理解唔到疫苗護照,疫苗氣泡呢嘅係做緊乜野
出問題係因為presence of 某種病毒,唔係因為某人冇嗰種抗體
如果有移民咗去英國嘅香港人係好認同疫苗護照呢樣野我更加難理解,入境係要求你做TB test,唔係叫你證明自己打咗卡介苗呀嘛
反苗都要睇佢點反同因咩出發點而反啦
支持同反對疫苗兩邊都有啲好撚極端癡線嘅人
無數據唔等於好過mRNA
利申, 未打
其實如果你講連登同香港嘅話根本就無所謂極端反苗嘅人
個個自細都打晒傳統疫苗,反乜嘢呢
近兩年所謂「反苗」都係反武廢毒苗
lm
呢個post 咁少人入嚟就已經知咩事
雖然我認同啲數據係真
但難保唔打針然後大家野到omicron之後都係相同結果

之但係既然結果一樣,就無必要打
由得佢,好似你野到流感咁

利申未打針,
因為覺得打針只係防重症,
咁應該同流感針一樣,
淨係重症人士打就夠,唔需要全民打
咁你講緊另一個問題
自細打針呢件事,其實唔係自己嘅consent黎
OMG
個聽証會都係剛開始,數據係事實,但唔一定詮釋正確。建議睇定D先,以免炒車。
仲有這些是軍人,應該長期受高強調度訓練,不是一般市民,可能疫苗副作用俾普比通人高都唔奇,例如心肌炎個D。如果証實疫苗令一些人無病變有病,政府一定要賠償。
都係嗰句啦:問下班所謂「反苗」嘅人佢哋反唔反香港兒童疫苗接種計劃先囉
而家有omicron 就緊係講到唔打好過打姐
但未有之前 話打針會削弱軍隊的戰力 呢個會唔會唔公平左少少呢
但亂打針都會削弱
只係有系統地削弱
升咗10幾倍

病都死晒都見唔到醫生?
以前醫生做8個鐘
宜家咪要做24個鐘?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞