富貴界KOL雪姨大大力踩住基隆茶餐廳黎賣廣告引發負評如潮 2

1001 回覆
1204 Like 23 Dislike
幾錢呀大佬
呢個價錢比牡丹蝦你食好無
依啲垃圾youtuber晨早應該收檔啦
講事實,你咪自己試下囉,貪佢有1人分量食過兩次,兩次都食到有霉蝦
無分別 拎五星酒店同茶記比真係戇撚鳩
因為間店係黃同盤菜賣$128比較平,所以唔可以講隻蝦係霉同少髮菜
點垃圾呀?不如詳細啲講吓
人地要講下髮菜再賣 埋生髮水廣告
知唔知咩叫Apple-to-apple?
如果你條片係茶餐廳盆菜測試,結果係基隆輸咗,無人會咁得閒開po 鬧你老細

而家佢即係搵阿一鮑魚同屋邨酒樓啲果皮蒸鮑魚比,話隻果皮蒸鮑魚無溏心呀

你哋幫呢個暴發KOL打工平時已經要OT到10點,而家星期六下晝仲要開工,佢有無計返OT錢比你?
食過兩次,兩次都食到有霉蝦又點計先?價錢平大哂?
無錯,價錢平可以係優點可以講。。
但隻蝦霉唔可以係缺點,唔可以講
死左圖呀ching
想睇菲利第3型態
次次都話係實測⋯跟本就係見係貴嘢先會讚

霉唔霉我就無食過comment唔到,但size就有曬影片證明。咁既size絕對有普通正常蝦size,都可以踩到「非常細隻」,我真係唔知邊忽公道

定$128諗住有澳洲龍蝦size
垃圾人造人
推到佢收皮
係收皮
至少我俾128蔗渣價錢唔會expect有燒鵝味道
真係唔好味咪食一次算
但唔會踩人間d蝦又霉髮菜又少
然後同$688嘅貨比較
基隆唔係渣家軍?
仲要明明啲男同事平時眼角好高乜女都話樣衰,竟然同我講雪姨都過得去唔差,拍啲嘢又有深度 我當下即刻呆咗,以為聽錯名
發覺上面幾隻雪姨狗真係智障
你食過話基隆啲蝦霉係無問題架,你鍾意既開撚埋post講都得

而家係屌7你主人立心不良擺明借踩基隆嚟做廣告搵錢
如果你主人拍條片話買左個基隆盆菜食完覺得唔好食係無人會屌佢既

夠鐘食狗糧啦
食完繼續奶你主人
唔講咩黃唔黃乜乜77
就咁拎嚟compare對間小店合理?
即係搵間三餸飯compare五星級酒店fine dine
然後屌間三餸飯多油用下價料狗也不吃
真係公道?
況且個食評根本唔係重點
實情只係用嚟cue佢個廣告
間小店(再講多次唔理咩黃藍)其實好撚無辜
睇佢果個都on9
呢個原因完全接受唔到囉

同埋乜嘢叫做「做得唔夠好」
你直頭係做得差

睇唔出有悔意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞