富貴界KOL雪姨大大力踩住基隆茶餐廳黎賣廣告引發負評如潮 2

1001 回覆
1204 Like 23 Dislike
你會唔會錯晒
佢target嘅就係窮L
你見佢自家賣嘅product都係賣幾百蚊咁上下

真有錢人一眼就睇得出佢係fake rich
你有冇見到Bob叔周圍大聲講自己做生意開幾多間公司
嗱, 但吹水佬Brian Cha就會喇

有錢佬見到佢間所謂北角”半山”豪宅都會笑鳩佢
嗰度係北角半山?當人傻架???
要穿過垃圾房門再行條後樓梯先到
真係好安全好有氣派

同埋買過Hermes袋嘅人都知
佢嗰隻payme紅係冇人要嘅色
連pumpkin Jen都拎到個黑金K25啦
雪E俾個SA撚狗咁撚仲懵盛盛拍片
野食份量有無多5倍 質素有無好5個倍?
如果無 性價比都幾低下
688蚊性價比好高?
有無巴打整合個list
成個大陸人樣咁
唔好以為加公道兩隻字就公道
到依家都係出個story話無ellen就算
一個正經道歉post都無
佢就係一個喺轉銷世界包裝到自己搵好多嘅人,比d冇智力嘅人崇拜佢
佢唔係窮閪,亦都講唔上好有錢
好撚柒 推到佢收皮
吓?盆菜買返黎隻蝦霉唔講講咩?
不如話盆菜隻蝦唔新鮮又點?盆菜難食又點?盆菜腥又點?
連登理論:越反越紅。成件事都可能雪E踩到黃店,如果唔係咁,你哋班人會出嚟反雪E
叫佢收檔
師兄食開屎?
講得岀依句 不如你真係搵支白花油去滴龜頭啦 柒碌
如果係自己米飯班主會唔會踩啊?
柒少陣啦 pr
你侮辱晒所有29、30 咁上下嘅人
佢個樣一睇就知起碼4字頭啦
小學未畢業?
乜呢件核突死基佬仲活躍緊
以為佢一早縮返落佢老母個閪到好耐
見到佢層粉厚過批盪就唔開胃
唔好咁侮辱29/30嘅人啦好嗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞