富貴界KOL雪姨大大力踩住基隆茶餐廳黎賣廣告引發負評如潮 2

1001 回覆
1204 Like 23 Dislike
我都係
其實佢段Chanel 開箱我都無睇過
因為太多人講 都知咩事

睇咗啲試食片
我覺得廢廢地
佢係嗰啲愈貴就覺得愈好嘅人
同埋佢講嘢會成排牙(上排+下排)都露出嚟,好核突,我淨係望住佢排牙
條八婆有份嘅公司、做過嘅廣告,統統唔幫襯,唔幫襯又唔會死嘅,要個八婆食屎。

佢彈唔夠髮菜 鮑魚同蝦都細粒
屌喇星 你酒店比6、700蚊咪又係急凍蝦,茶記盆菜百幾蚊啲人可能都要兩份分
咪撚扮到自己好高貴食平民嘢咁委屈好唔好

呢條女好嘔心
做人就唔可以咁唔公道嘅
未食就彈 講野難聽到 明明睇落好豐富 仲有擺盤靚仔 啲餸仲多過間所謂酒店都可以比佢講到咁盆菜就係乜都擺啲㗎啦 咁佢都攞黎講真係好撚過分 老實講將兩個盆掉轉 茶餐廳既餸睇落都好高級
基隆你可以唔食
但雪E劣嘅地方唔係踩黃店咁簡單

唔理間鋪頭係黃定藍先,表面上話撐小店,最後搵酒店靚嘢同小店基層嘢比較,踩到間小店一棟都冇!酒店嘢一句都冇彈

明明食緊嘢,用髮菜spin 去生髮廣告,cue 得柒之餘仲要踩住人嚟上位

佢個價值觀好有問題,根本殘害緊好多妹豬!
條女讀ou 又肥又矮又醜
妹豬成日睇IG ,打畀佢哋睇啫嘛
想話畀人知:無論外面世界點,我都係有Fans 撐!

妹豬好buy 呢啲
當自己係咩呀?完全係明星柒完之後做嘅嘢!
個陣一出有睇佢條文具片
同follow左佢Ig兩日就頂唔順
樣又衰 每次講嘢依起哂朋牙
講啲野feel 到個人好冇教養個啲
條條片講到自己好有錢,但完全冇內涵

之後就Unfollow左
唔好on9 啦
50都嚟緊啦
唔怪之得熟面口啦
🐴

簡而精 送多隻🐫

Credit:痴線西
杜生嗰句邊撚個嚟
公道d,唔道歉就話唔道歉,道左又洗撚佢道歉
痴撚線
差幾倍價錢有咩好比較
真係啊豬啊狗都做KOL
死仆街
所以我一直覺得佢好撚扮野唔明咁多弱智睇佢
casetify 又係垃圾來
就快要開3
係 一味靠痴 D野taobao 貨色
好onn9 有個筒比你掉舊殼 懶環保
因為大家只係想睇鳩嘢
佢好清楚佢嘅觀眾就係一班冇腦港豬
所以每條片都係低俗當搞笑

今次佢玩大咗
終於俾人睇清楚佢人格
窮得只剩下前夫啲錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞