富貴界KOL雪姨大大力踩住基隆茶餐廳黎賣廣告引發負評如潮 2

1001 回覆
1204 Like 23 Dislike
咁臭串 推到個八婆出返條片道歉啦
哩件公屋妹點有錢都係無氣質又樣衰仲要格衰
冇睇過
我剩係知道佢食左姜B隻豬補陽
2022年都仲係咁無腦,ming仔單野都唔係好耐姐
有智慧都唔睇佢啦,呢個真心濕9屌客
講到咁撚大支野點知比雪姨當返condom
係社群講幾句當道歉左
連整段片po上ig/youtube都慳返
呢個八婆真係
其實一直都唔明點解呢個女人會突然出名,從來都唔知邊個,突然就聽人講起
戴咗口罩係正啲
明明齋講髮菜,基隆果個多過rc 啦….

Hardsell 都唔洗特登踩到咁呀嗎….
依位專係幫雪姨倒米嘅?
佢直情九唔搭八啦,唔通有人會拎佢同老燒作比較咩
同蒙頭入閘無分別
雪姨呢頭就撲火,條友就幫手點火,如果係真既建議雪姨真係炒左佢。。。。
戇撚鳩 ritz carlton賣幾錢基隆賣幾錢呀?
如果一樣咁好食嘅ritz carlton執柒咗佢喇
你條柒碌會去kfc嫌件鬆餅無文華東方個scone咁好食㗎?
係咪佢係依份content主筆

咁搶口都跳出嚟
佢post嗰下一定唔一定用PR心態出,個樣似發自內心佢老闆就唔同啦,始終老奸巨滑啲,起碼推條team出嚟耍個冧
真係好弱智,尤其嗰句「大家得出嘅結論都係基隆質素差過Ritz Carlton幾條街」

價錢差6-7倍,佢地expect質素要一樣?
仲學人講on the same ground 同話人無智慧 ,佢完全唔理解就係無智慧先會睇佢哋啲片
佢老細都認衰女跪低左 做下屬既仲成個戰狼格咁周圍挑機
唔係屌緊佢都唔知佢撲出黎博燒埋佢做乜
老細眉頭眼額都唔識睇 真係博炒
雲英未(翻頭)嫁?
睇少D 低質 channel,連D PR 都低質到咁..
睇下 X調查好過..
臭閪仆街駱駝收撚皮啦
傳統盆菜係用鐵盆裝架啦
自己唔撚識仲嫌人個盆唔夠人高貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞