富貴界KOL雪姨大大力踩住基隆茶餐廳黎賣廣告引發負評如潮 2

1001 回覆
1204 Like 23 Dislike
應該係啦 寫住句ig fb iamsnowwhite
Push
真係ON9
認完錯咪收收皮先囉
仲要衝出嚟鬧觀眾無腦

同 193 呢D忽然大頭症嘅人一撚樣
單嘢fb ig完全冇人講
冇人講好快就會完
又避過一劫
護主犬 自己都係打份垃圾工 LOSER都搵得多過佢
由一開始知有呢個人存在已經對佢無咩好感
外觀樣衰都算,佢控制唔到
但同I.T合作到今次咁唔持平嘅食評再因為要賣廣告搵位入踩黃店
無撚病下嘩?

不過都明 藍屍又唔會睇你啲片
咁咪當黃絲水魚搵錢囉
垃圾youtuber
希望好似ming仔咁收皮就firm哂
Ellen wong 乜料
幫手推到1001

本身都唔知咩事 全靠你條team個ellen wong

冇智慧嘅觀眾
雪姨好多人支持架..唔屌得架
自己揾錢買樓,買iPhone 嘆世界,
人地茶記揾錢派飯貢獻社會都要比佢踩,死垃圾仲話人冇智慧,唔退訂真係冇智慧
Youtube社群小人睇啲,就係個度道歉
邊到有得睇佢嗰句comment
老闆唔叫做,點會自己衝出黎
臭4,人地賣百幾有百幾蚊嘅客,俾佢咁講下,係爭在未笑埋本身想買嚟試下/買過嘅人,onL9,搵到下之後3分顏色上大紅,當自己乜閪嘢咁,扮乜丫妳,馬面L

利申:訂咗過千蚊盤菜,但都唔介意食百幾嗰d,啱食食多啖,唔啱就食少d,至少唔會冇品到攞兩者嚟比,唔係同一起跑線攞嚟比,呢隻曬駱駝好品極都有限

食屎喇你,曬駱駝,新年前都要俾人屌先安落,onL79
嘩 屌人就大大聲
比人屌就縮到
證明佢個團隊真心on9,到宜家都唔覺得有問題同個問題係咩其實就算佢用大家樂同2間酒店嘅盤菜比都係on9㗎,因為根本就唔同層次,下次實測樓盤用半山豪宅同屯門300呎樓比再屌鳩龍床盤垃圾啦
Channel c 有講
人哋話應該會幫,應該咋
點會唔關
唔係黃店wfc
紙紮公仔咁,吊
閱讀理解小學程度
幾時有人話過佢唔可以話個盆菜唔好食
插佢好明顯就係因為佢哋特登搵平價小店對大酒店
完全無可比性 比較要搵同level係common sense啦掛
小學生都知酒店嘢好食啲喇嘛
仲要借人過橋賣廣告 成班人堅離地

可以repost下story 推爆佢
咁點解唔買半島果個呀?
拎三間酒店級的嚟比咪公平d
半島果個2千幾咋嘛
你哋平時呃妹豬的錢都唔止呢個數啦
做人冇PR就係依啲 衝出黎柒 正常低調處理就得 依加係咪搏屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞