富貴界KOL雪姨大大力踩住基隆茶餐廳黎賣廣告引發負評如潮 2

1001 回覆
1204 Like 23 Dislike
藍人認証!!食兩家茶飯
幫I.T賣廣告!!!今次冇得抵賴

手痕撳入去佢IG
原來佢profile已經寫明佢同IT旗下EESE合作

要有幾on9先會唔知IT係深藍仲撐警
你藍底唔緊要呀, 咪L扮黃啦dllm!!!!!

樓主pls pin!!! 推到佢仆街
痴撚線
佢梗係唔會係ig道歉
佢同D fans engagement最多就係ig
未睇條片嘅唔會知咩事
我都係有上黎睇到post先知

我呢幾個月先開始睇佢D片
但follow耐咗佢ig就覺得呢個人好L假

唔知佢D員工有冇mon緊post
有嘅話想講呢鋪真係鄧你地慘
無腦拍片有人睇
大把人送錢上門
香港就係咁痴線

上次Chanel 事件都知條女有問題啦

sub左unsub 唔好CLSS 唔好睇佢D片

dont make sub9 people famous
唔知個市集有冇崇光咁多野睇,又有冇連卡佛咁高檔呢
笑死,自己唔敢回應就叫啲員工出聲

而家係話阿暴發無品KOL係靠踩小店嚟賣廣告呢個手法低莊呀、仲有個測試唔持平呀,咁有幾唔理性
價錢唔同都攞黎比較仲要覺得冇問題,成間公司冇人讀過書未學過點比較
髮菜引致沙漠化 少食好D
佢又想spin去黃藍
仲係唔明成件事其實唔關踩黃店事
Ellen Wong
10 分鐘前
@Kwan Chun Hin 我哋都唔需要啲冇智慧嘅觀眾,再見👋🏻

條team養咩d咁既pr 食得屎啦
9成假account
搵唔到一二人份量所以就要酒店同茶記比較
真係重度 質素唔拋離茶記幾條街嘅話啲酒店仆得街啦
香港真係好撚多食嘢唔識睇價錢adjust期望值嘅on9
大家得出嘅結論都係基隆質素差過Ritz Carlton幾條街

鬼唔知你老母係女人咩
依家個問題係你拎600,700蚊貨 同人地100幾蚊貨比啊柒頭
踩完仲要抽水賣廣告
呢家變左黃藍又開始轉移視線
FG妹妹嚟唔好怪佢
真係on9 ,係植入廣告做得on9,同用700同100盤菜去比,條Ellen Wong 做咩9?係咪認錯都要攞返個尾彩
心地唔好
推!
笑撚左又道歉又屌人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞