富貴界KOL雪姨大大力踩住基隆茶餐廳黎賣廣告引發負評如潮 2

1001 回覆
1204 Like 23 Dislike

唔知點解諗起GTO呢個角色
用火水救火就係依d
倒米壽星
笑死
未過新年就睇唔開自殺
唔知你曲線定PR阿暴發無品KOL公屋出身咋,講到佢咁矜貴諗到用盆菜嘅髮菜多寡嚟cue護髮廣告咁嘅弱智橋都諗到,真係無人估到佢口味

又驚得失潛在大客,就搵間小店嚟踩,做個唔係apple-to-apple嘅測試,食相肉酸無品心哋差

That’s not entertaining, that’s disgusting
先唔好講你有冇真係食過,但比較依樣野apple to apple 就係基本野 攞架錢7 同法拉利比無意思
雪雪真係大食,要食3個盤菜
洗撚,兩個溝埋一齊做瀨尿牛丸攬炒仲好
唔計佢com 唔compare
其實條片係0 內容
單純賣洗頭水廣告
竟然有人會睇呢d片
我屌你老味
又多個重度衝出黎柒
竹門對竹門 都未識 講經咩
妹豬唔會唔去
好似搵唔到
屌呢個雪姨成個裂口女咁嘅樣
雪姨蒙頭都搞唔撚掂
妹豬好鍾意行市集
拎100萬cash出嚟派俾基層可能得

總之千其唔好俾佢露出胸部
因為都會係假奶+豐胸丸廣告
所以人真係永遠唔會從歷史中學習,2022年仲係咁冇智慧
最緊要整數,唔好學阿ming仔比多一蚊
真,呢下真係好過分,用酒店價錢同水準去要求一間茶餐廳,你話全部都係茶餐廳做比較就話,正如唔會要求港超球員有英超水準
右上角揀新至舊 向下搵
等睇佢仆街好耐,成日強調有錢,但無品一味嘩眾取寵
唔明點解咁多人睇佢啲低質垃圾片
利申:見親佢啲廣告/片一律block唔睇
LM
心地差人品差嘅死八婆 做咩都係諗過度過有利益先做啦 之前代理pepe都睇得出呢條八婆想食住條水路一心淨係諗賺錢啦
啲妹豬幾撚時會醒 佢搞嗰個乜7大乾爹市集一定抵制 入面擺檔嘅鋪頭都一律抵制處理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞