富貴界KOL雪姨大大力踩住基隆茶餐廳黎賣廣告引發負評如潮 2

1001 回覆
1204 Like 23 Dislike
128咁多料偷笑啦 可以屌賣相可以屌味道 唔明點解要惡意咁踩
你真係同你個名一樣
用料去講 128買兩個碟頭飯都係唔抵食架
應該係用差唔多水平同價錢既product 去比較
如果有間168既一人盆菜 啲料好撚正好撚多
咁你話128唔抵食 唔好食
168貴40蚊 相對之下正好撚多 比較抵食都話

再講當正常味道 128食個一人盆菜其實唔貴
因為係比你每樣食啲
如果用食物價黎講就唔公道架
間間盆菜個價同料都係唔抵食架啦
又要料靚 又要好味 又要每樣都有最好份量唔少 又要平
邊有得咁講架啫
如果換轉係例如大家樂 應該唔會咁大反應
但唔好成日淨係spin去黃藍

間小店本身做好多善事 派飯俾老人家
俾佢咁樣踩低嚟利用賣廣告
加上佢本身啲咀臉
引起義憤其實都唔奇
最on9嘅係搵兩間酒店夾住個小店評
為咗咩?
屌 踩到咁盡 道歉都無用啦
名姐有得改架嘛
香港冇實名制
如果真係佢員工就 我真係恭喜你
唔係既我都恭喜你
髮菜比7xx少係合理
但蝦肉霉唔係比較黎喎,係個盆菜個蝦問題
道歉就想完?
好撚老好撚似隻馬,鬼唔知貴幾倍多料d 咩on9 賣廣告賣到你咁撚7
其實呢個雪姨點起家 無啦啦彈出黎話有錢
推到佢含撚
有無人幫佢個頭扭360度gif
2022年都仲敢講「唔需要xxx嘅觀眾」呢d野,基本上講得呢句野嘅人都會仆街
佢話冇一個員工叫Ellen Wong喎
關黃藍乜事?
1. 拎個5星級酒店同個平民茶餐廳比,然後係咁彈茶餐廳唔夠料,唔好食?冇撚野呀?你會唔會拎公屋同豪宅比,然後彈公屋細冇得比?

2. 個比較已經on9,仲要借踩一間平民餐廳黎賣廣告,話唔夠髮菜?寫果個on9,批果個更on9

3. 出事啦,就賴落content team?喂你係老細,最後你批架喎?冇你批出得街?有事就賴班細?777?

上面3樣邊一樣間黃藍事?

已經唔撚講間餐廳係咁艱難嘅時候仲繼續派飯比基層,你條仆街一朝得志,走出嚟踩間餐廳唔夠5星級酒店比,有冇良心?又唔見賺咁多走去做善事?

又點關黃藍事?

根本就係本身個人冇品,幾撚有錢,個臭格都係唔撚會改
丁子高做PR楊千嬅咪又係成日關公災難冇關係嘅

睇完段片覺得不能原諒
講得好過份
用假名留言有幾難
有冇人可以講多啲關於佢離婚啲詳情
大家可唔可以理性d睇件事?咁部文書機比起兩萬蚊既機係慢好多呀,唔通部文書機慢到癲我地都要話好好用?

我地團隊係唔會驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞