[月經] iOS集中討論區 (194) iOS 15幾時先fix好

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
XR升左最新版 慳電左
有冇人都覺得係
講真要工作用買返Macbook Air 仲抵玩
唔一定做嘢先用咁高階既
呢部冇乜上市時間既消息 今年都唔知有冇
淨係傳redesign
機背大大個用玻璃既apple logo 可雙向無線叉
11吋可能有mini led mon
我諗前面最多縮M額,後面淨係apple logo改玻璃物料都幾好
要用個airtag扣住個airtag!
好食電啵
有時拎住支pencil 但想手打full keyboard
撳極條bar都係要我寫字 一係揀細鍵盤 可以點搞
有冇呢度嘅巴打有信仰布食評
3M仲有條高級啲 幾年前見過 但而家搵唔到邊度有得買
對無手尾嘅人嚟講 係幾好用 又唔算貴 買粒試吓
擺銀包就難啲 除非個銀包有散紙位
50>95

但91之前都幾熱下
XS你預會 多xr少少 xs粒電細啲
Ios太多野做唔到,買埋隻keyboard 個價錢唔止MBA, 上到MBP喇…
唔計做野計誤樂m1根本未去盡,換m2 m3都冇咩意思

利:有全套生態系統,ipad pro仲用緊12.5第一代,想換但部機完全正常冇藉口…
10.5 pro仲係same
用ms office、上網做嘢、睇YouTube,M1 MacBook Air都好夠做,續航力好過好多notebook,長期用都keep住凍冰冰

用parallel試吓打PC game,先會㷫恰恰同變倒水電唔知有風扇嘅MBP會唔會好啲
好奇想問下你有平時用黎做咩需要用到M2?
純粹想換新,我拎住2020 pro無理由仲買2021/M1掛,唔係下下都夠用先買
M1 iPad Pro 我都係用來睇Netflix
跟本上要夠用先買,咁4G都夠用,點解要推5G,下下咁既思維唔使出新產品
有錢真好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞