[月經] iOS集中討論區 (194) iOS 15幾時先fix好

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
一定無
喺巴士 我會戴 特別瞓覺

兩年嚟未病過
你上fb ig
Keep 住慢慢咁scroll
會有120hz
唔可以太斜
正常係好似safari咁快啲都會有120hz
要慢慢已經唔正常
之前15.1.1可以bug咗 咩app scroll都有120hz
即係淨係fix咗3rd party app 120hz
其他無fix到
問過genius
佢話所有app有120hz係唔正常,要restart
所有app scroll應該要有120先啱
之前懶得除罩,就咁用watch嘅apple pay
但部機擺得衰就要反手啪錶
都係iPhone擺角度靈活啲
而家得返一個方法bug 120hz
首先播首歌先(用咩聽歌平台都得)
之後向上碌去返main page
跟住lock screen,再用密碼解鎖(一定要密碼)
之後會有晒120hz

不過一熄mon 、kill咗個music app或者輕輕咁拉一下通知中心出嚟,就會即刻無
想問吓AOS買嘢會唔會有實體收據
唔知all app 120hz 會唔會係iPhone 14嘅其中一個feature
Ios 真係on9 出部120hz手機 到依家個個apps得幾十hz 真係cls
唔會咁on9掛
玩撚咗幾個月都未fix到
無心比你
An機一早有左好耐啦巴打,你試吓iPhone用Apple Watch解鎖,就算唔係你本人個樣都解到
都唔知佢un乜撚嘢
限死pro 先有, 又要限死冇得set 全120hz, 就好似2000銀買個airpord pro 垃圾降噪, 唔比用家自已set 等14 pro有完整os 同可以set 全120hz
唔該想問一下
係咪口罩只可以錄一個face id
戴眼鏡又只可以錄一個face id
有冇上限?
你熄咗background 定 siri search?
11年開始做CEO嗰陣都冇un un吓,係近呢幾年先係咁
2個不同眼鏡都仲有得加入喎
試試入10個? 唔該曬巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞