[月經] iOS集中討論區 (194) iOS 15幾時先fix好

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
有冇人升級咗之後 開fb成日死 尤其一開相片即死機
13 pro max 15.3 fix咗 應該就出正式
香港有行貨即刻出得片
https://youtu.be/wHyO9gIoGXo
set 左用apple watch unlock iphone 係咪無得req attention for faceid?
成日自己開左都幾煩
https://news.now.com/home/international/player?newsId=464387

Google Map 位置追蹤
係咪呢個原因唔再work? 我想開自動日程打咭但開唔到
一開啲圖嚟睇就會hang機
Android to iOS WhatsApp想問下
年幾前轉咗部Android機然後iPhone啲WhatsApp chat history冇晒,(但好似仲喺I cloud)
近排想轉返iPhone,但係呢年嚟WhatsApp都有唔少重要對話,想問有冇方法將兩邊嘅history合併埋一齊
backuptrans做到
而家仲有邊度買iTunes gift card 有10%送?
呢幾個月淨係見過便利店送5%
facebook update咗未,update 完未試過crash
WhatsApp update咗之後,無再顯示group chat個group名
apple比較好
內置個提示真係好方便
但會唔會有d提示係可以set location?例如我去到xxx佢就會彈提示?
因為我每次去某一度都唔係fix死個時間但又有野要提一提
有呀,入面咪有位置囉
同你一樣 好似話15.2之後鎖死咗喺最高80hz 希望之後可以有返120hz
9月尾嗰陣apple話有core animation bug 之後會fix
到而家都未fix
15.3好似都未fix 希望15.4可以fix到
用緊15.3 RC 完全無fix
就係貪佢120hz先換 結果宜家得80hz 個感覺好差
早知hold 15.1.1
大家電池秏損幾多 我好似96%
第一日出到今日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞