[月經] iOS集中討論區 (194) iOS 15幾時先fix好

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
呢度有冇巴打用緊白色嘅iPad Pro magic keyboard?
想問下殘成點?
我個黑色殘到
屌iPhone 逼鳩我轉7位數字密碼 有冇得reset番去4/6位數字密碼

無啦啦點解會逼人轉7位數
屌 唔撚知 依家下下入完7位數仲要禁ok先解鎖到 我就快扔鳩部野落地
銀聯卡入左Apple pay?
之前tap&go 個張remove 左都仲未得
新嘅翻新都有,完全一樣
有冇人safari search bar打字唔會出suggestions
Setting全部都開噻
成日解唔到鎖 有冇人升左主機?有冇問題
會hang 囉
見到個鎖開咗又鎖返,跟住就freeze一陣
你講 Face ID with a Mask?
我今日用咗一日, 佢個 Machine Learning 已經令到個有效角度同準繩度大咗好多
有個Bug
佢個鎖Logo冇轉,但係照解到
有冇巴打識點搞
試吓用電腦 login iCloud, 睇吓可唔可以完全 delete 張銀聯
想問啲電量係唔係真係跌得有感
個 Mail app 長期有 Backgroud Activity, 係食電咗
15.3 好食電
13 pro 開住 low power 都 feel 到佢係咁跌,然後 signal 繼續每隔一輪就收唔到通知
ZA出晒名無故凍結AC
Safari login? Login完唔見有得remove Apple Pay 都係依家個啲卡
你去 Settings —> Battery 睇吓原生 Mail app 係咪多 Background Activity?
睇錯以為你講 15.4
個底易唔易hi到其他色?
易唔易抹得走
我買唔到,因為我喺英國?但我個apple id 仲係香港region
唔會喎我 用緊13PM

啲電好似好過15.2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞