[月經] iOS集中討論區 (194) iOS 15幾時先fix好

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
比較想個續航係點 mini都話有個oled慳下電
a15+1821mah+lcd 諗起都頭痛
iOS 15.3 RC 有D問題
連咗airpod pro 聽歌當去下一首時係會有幾秒delay, 唔知做乜
舊瓶新酒先係SE精髓
係 但係再用iPhone 8真係sad
Apple Music App?
係,唔知咩事
我xr好似冇嘢
我13 pro ,已經unpair 咗隻airpod pro 試過
7plus呢幾日無啦啦開始講唔到聽唔到電話 shazam又用唔到 連keyboard粒咪掣都唔得 但係喇叭又有聲出更新完都係咁 有無人知點解?
仲有個universal control wwdc講到而家都未出
明明呢個係主打嘅重點功能嚟用咗唔少時間去介紹
可能又爛尾
Software都爛尾 唔係掛
Logitech都做到啦
想問下係apple store app買野揀店內取貨可唔可以買左先隔幾日先去拎?
可以,已經留左貨
唔該

明明我記得之前揀到店自取要揀邊日同時間段,依家淨係寫今日
想問大家用whatsapp 或者signal既時候有無彈APPS 情況?
一用黎search 對話就彈
唔好意思想問吓
我想裝某個地區既apps ,但我轉地區佢話我仲有credit balance 要用晒先比轉
我試過login 另一個apple id 嚟裝,但轉番原本Apple id啲apple pay 又要加過一次,有啲煩

仲有無其他方法呢
唔好意思想問吓
我想裝某個地區既apps ,但我轉地區佢話我仲有credit balance 要用晒先比轉
我試過login 另一個apple id 嚟裝,但轉番原本Apple id啲apple pay 又要加過一次,有啲煩

仲有無其他方法呢

淨係logout個App Store
唔好入setting將成部機logout就得
唔係logout iCloud
Thanks
用緊13mini 15.0.2。點解用網頁版utube睇片set1.25/1.5/2.0會自動彈返落1.0?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞