[月經] iOS集中討論區 (194) iOS 15幾時先fix好

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
應該Old News咗
15.4 Safari Experimental Features拉到底可以Reset Default
其實呢度大家會開啲乜閂啲乜 ?
上年咪又係講6s 實收皮
咪鳩估啦 好心
iPad Air 2 年年都話會收皮
宜家第8年都仲有security update
rip
我反而覺得而家咁幾好
大家依賴佢啲服務交月費都已經fat
無 全部正常
多數係 Face ID Module 有嘢壞咗
反而想有一部Touch ID嘅新CPU機(SE)俾老人家用
SE大機都好
想問下face id with mask可唔可以login銀行app
全部用face ID 嘅app都得。
我自己所有銀行app都得,可睇我前幾個回覆
一樣咁衰定仲家衰咗?
咩機?
11 pro, max battery 93%
隔離po瘋狂屌柒AirPod pro
究竟真係降噪通話有問題
定Sony打手開post

利申用緊AirPod 2 心思思想換pro
其實真係虧虧地 我啱啱換咗新都係差唔多
咪撚換,pro真心on9
有時真係要中咗伏先會。
前一個月唔見咗個AirPods 2 case,之後買咗pro.
買完先發現降燥真廢得黎,
最PK連我講個hey Siri 都俾佢降燥埋,10次有7次都唔得。

你都係等到下半年睇下AirPods Pro 2點先啦,你都叫仲有得用住AirPods 2
Pro 叫 Siri 同講電話都要好大聲
15.4有冇炒車? 個BETA上唔上得過
降噪係比一出嗰陣弱咗兩三成
我覺得效果依然唔錯,絕對唔係佢地講嘅開咗等於冇開
靜嘅室內講時話ok,市區室外、搭地鐵完全講唔到電話
係買就記得買埋apple care,一覺得唔妥就換對新

https://www.rtings.com/headphones/1-5/graph#25985/7981/1625
上面測試話你知降噪中低頻airpods pro 表現好過xm4,係降高頻嘅表現差啲
Sony一出嗰陣近乎洗版式咁踩airpods pro
但入sony post 成日見到講壞呢樣壞嗰樣
可能最近新年見大家有利是收又嚟啲動作
冇入過去
正路就唔使set嗰啲嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞