地產aa憑咩收一個月佣

327 回覆
394 Like 34 Dislike
我老婆差人錢, 我身為老公係法律上都唔洗幫佢還啦 唔係唔信你,但你FD有無講漏野先, 呢個case冇咩可能成立
aa狗出現
AA狗
sorry我真係直接跳過AA買一手樓
有員工優惠
仲有無野講呀AA狗
躝返落街打爛仔交啦
我都好想見識下佢交幾多稅咁巴閉
大行頭$5萬都係得10%,簽老闆你單租得$1000幾百落袋可能睇樓都睇4次,然後又要簽完臨租再簽正租,簽兩次
除返開隨時少過最低工資
覺得人地唔值你大可以唔用人個服務

大把高級餐廳食幾粒野都要成千銀,唔見你食完先叫人減價?仲要屌尻人做野做得少,話尻人服務好唔值,自己拎完著數睇曬樓,先話比唔足錢,同時仲踐踏人地既工作,做人做到咁真係好乞衣🤑
呢個真,明買明賣,唔值物唔好搵aa 狗lor
又要用人地個network,又唔想俾
咁不如話買保險都唔應該出糧俾個保險佬啦
又一隻窮撚周街咬人
係咪標籤左人會令你好過d
幾時去投地
睇個個月有係數,如果未有數$2000,如果好有數最多$7000,講緊收足計

唔撚關年資事
建議你睇睇EAA出個份睇樓紙附表3 第5條
呢D老公簽名老婆買先係最易告得入
http://www.eaa.org.hk/practice/documents/cform4_result.pdf
唔識就咪亂講啦,ff得太多啦你
俾幾多%值唔值,有時候見仁見智,我無意見
我底線係幫我搵到靚盤又俾到意見
其實嫌餐廳貴就自己煮啦
但成班人又想要source又唔想俾錢又屌柒人
同蝗蟲有咩分別cheap撚到
窮撚出現
又AA 狗喇? 上幾樓先有人話我係中學雞. 咁我係邊個呀究竟?

btw, 幫發展商打工, 你咪又係狗, 仲要係幫商家壓榨平民, 用完即棄嘅死狗. 真係虧你夠膽講出口仲要好似好撚自豪咁
係我話你中學雞
呢個post d AA狗嬲撚到
你都on9
你比一球我 我都唔會屌柒你啦
仲要係澳洲二等公民, 寄人籬下, 隨時客死異鄉, 受盡歧視嘅死狗

明晒
樓上「先有人」話我係中學雞

你係死狗, 所以我知唔係你
租樓wo. 我張睇樓紙都冇呢句
其實唔想比佣,咪自己上28hse ,fb 個d 租樓gp 囉 ..

自己慢慢約d 業主盤,自己搞掂

不過你竟唔好預一/兩次睇得晒 , 咩都要自己搞掂
告咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞