地產aa憑咩收一個月佣

327 回覆
394 Like 34 Dislike
I dont fucking care man, 而家係你屹鳩我, 我完全無屹鳩你嘅需要. 吓吓都秒鳩你, 都唔撚好玩嘅. 走開啦
不嬲自己上fb 搵客,唔到價全部已讀不回。
啲AA狗係咁弱智 體諒下

其實咩叫銀行估唔到價?

例如層樓業主開1000萬,銀行估900萬
咁我應該用幾多錢買好?
銀行根據估價黎借錢比你
估唔足價即係銀行唔可以跟業主果口開價咁去批按揭比你 要自己補差價
租樓收半個月都接受到 唔算太貴
買樓收雙邊1%真係貴
而家啲兩房樓好多都上到8-9球
有啲經紀仲要為左促成交易 乜野缺點都唔話你知
淨係識夾你快啲比票 想搏個客未搞清楚就買
唔好應條傻鳩啦見到你咁有耐性都覺得辛苦
最撚諷刺係AA上28hse登廣告,好心28hse同house730認真少少唔好齋收廣告費,做多少少食埋AA啲佣,又平啲俾用家,雙赢
叫政府自己做番,變做公務員?
自己搵租客麻煩到顛,試過你就知,啲人約個時間睇樓,睇完又唔係一定租,睇樓時間要就佢時又要就我,鬼有咁得閒咩,交低條匙俾AA,佢搵好租客啦,睇埋佢入息證明啦,佢再whatsapp同我講,我考慮好啦,淨係上去對個入息證明簽個名就搞店,慳返唔少時間
AA狗發現,錢係我手,你吹啊
收嗲啦傻閪, 你縮返入你老豆碌jer 度啦冚家祥
錢響你手, 但買唔撚到樓

留返叫雞算啦
有,租係睇你offer, 當然人地有權唔同意
另外租客通常免佣,要佣同業主拎是常識吧
咁多年黎未聽過租客俾佣,你肯俾係你on9, 主場永遠多盤,為乜要俾佣
你講得真係好,成日覺得賣野有售後服務同跟進,但AA /賣買樓 都唔會/唔需要呢樣野,睇樓都係自己睇平面圖,做功課,買樓花就上youtube 睇航拍,估心儀單位望邊,之後有咩事就搵管理處,有咩責任就搵律師樓幫手研究,定我真係唔識呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞