地產aa憑咩收一個月佣

327 回覆
394 Like 34 Dislike
佢哋覺得自己好有用
有嘅 梗要啲人幫手做下跑腿 但唔好睇得自己咁高
睇下你嬲到
係咪屈人地係AA會令你現實無咁可悲呀
打咁多字就係想唔洗錢拎source?
諗辦法搵到首期先啦連登乞兒
仲有律師費打厘印裝修傢私
係咪要輪住去乞?
最好買樓唔洗錢請埋佢地班乞衣去住
Fb大把post
但自己又想搵靚盤又唔願出錢
標準蝗蟲格
買層樓幾球嘢, 同AA Dup 1 2 萬佣, 真係人唔笑狗閪都臭

掉轉頭, 我比多d 佣個AA, 聯手Dup 柒業主平多廿萬係咪實際d 呀撚頭?
傻閪, 你以為我好似你咁, 一生淨係買一次樓?

佢幫我買一層好嘅, 後面有鋪有車位有單位放租放賣, 陸續有來. AA 都係睇下兩邊牌面大架姐
唔好咁啦, 一招秒左你我都唔想架
你係咪未賣過樓? 如果你賣過, 你一定知AA都唔係幫業主架
比多一句先秒殺你啦

AA 唔係要幫邊面, AA 淨係想close deal 架姐. 最重要係你點同AA 有策略地溝通, AA 就會識點做.

溝通能力, 連登仔識個閪咩
我尋日已經講左點解佢地值. 玩左3 4 頁, 你自己追post 啦

連咁都秒得到你, 你好縮返入去啦
有事就企係業主個邊幫手揼鳩個租客
如果你唔知我噏過, 比又做乜話我無講?

屌你真係嘢嘢都要人秒殺你架喎
律師瀨嘢你15年內都可以找佢晦氣

AA你簽咗臨約15個鐘佢已經唔柒理你
AA都有出力我認同 但覺得自己貢獻比律師樓大會唔會搞笑
話律師樓質素差 係因為你地幾間御用律師樓出名出回佣比你地 仲要收埋d幾千垃圾價 先有呢個情況發生 全部都係掛名師爺行 某程度都係AA文化搞出黎
搵真律師睇文件公價過萬仲要無回佣比你地
你地到時又多多聲氣嫁啦
好多律師唔會做樓都係事實 比呢d垃圾師爺行同垃圾地產代理公司做爛曬市
一間律師樓收得平過市價 仲要分埋比代理 基本上連LE都唔會接 得d文員仔幫你做 做到成舊屎咁
咁你響話人之前, 自己唔check 清楚就話我無講, 就梗係你問題啦, 你可以選擇唔屹鳩我架柒頭
唔係架, 樓上有個柒頭話d 律師特登考個牌來做conveyancing, 叫佢出來介紹下邊個啦, 好過搵LE 做啦
點解你覺得比多咗佣AA = 業主就會比你揼?業主仍然可以一亳都唔減
講價就唔係你直接同業主講, 係要經AA 講呢樣你知可?

你比多d 鼓勵個AA 咪幫你跟緊d 同業主傾囉

業主鐵價不二與否唔係呢度嘅討論範圍喎, 阿大哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞