地產aa憑咩收一個月佣

327 回覆
394 Like 34 Dislike
我只可以話AA都係人 , 你地試下做就知其實做租仲多過買賣煩 , 做人連基本既尊重都無你做咩都死

利申:地產行業15年年資
你錯 , 係老闆收入跟到通脹 , 我地拆法二十年如一
其實係,你可以開間AA半佣招徠,顛覆業界。
https://lih.kg/2419951

師兄你一年前做緊中學雞,今日同我講買賣買物業,撈邊行咁掂,比小弟跟下
做租有時唔想得失業主, 連電器壞都要幫手搵人攪. 賺得少少佣. 租客麻煩嘅仲要處理正一無斷尾

所以AA 免得過都唔接租, 係為左唔好得失d 業主先硬食, 你估真係好想賺你租客嗰少少閪佣咩
係唔值架,咁你自己搵囉
我講過好多次啦, 我個account d 底就擺明造出來比你地班柒頭起嘅. 坦白講, 我男定女你都未知啦

如果你覺得中學雞講到呢d 說話嘅, 你咪繼續笑囉, 睇下最後邊個笑邊個?
真 所以我唔做租🤣
覺得唔抵其實可以自己搵source
但唔好又要食餐飯又嫌人貴又唔想俾錢
真心太乞兒
Siu4
無point 駁我呀? 我話你聽我下個post 就會造個gay post 出來, 到時起住我底打飛機啦
樓主講租樓
個個講買樓
其實都係各自比半個月
業主唔會講價
租客我就唔知了
Aa 狗 笑左
見到你呢種人真係覺得好好笑
講緊值唔值
壟斷晒難自己做
你依啲思想真心好低賤
包一Q
所以揀都揀個相頭好少少
係 其實業主比嗰半個月真係扺到爛
慳返啲工夫時間點都緊要過嗰半個月錢
而對家嗰半個月 我覺得係買緊個盤返嚟
真係得好少業主肯同你哂時間做業主盤
梗係放低條匙比AA拍下籮柚就走
契哥, 你今個月比左零用錢我未? 都叫你唔好叫老雞叫咁多架啦, 攪到性病纏身日日要啪HIV 藥, 性無能碌鳩又潰爛
政府濕鳩,有法呀?又唔割九施永青
放租一定搵AA
有時一個weekend就攪掂
上facebook私放,果班大種乞兒攪你幾個星期都未租到
佢有回佣比買家架喎. 人地賺發展商舊佣關你咩事?
可能做緊AA比人派咗去做街霸
真 淨係諗到啲人係咪都pm已經覺得好煩
仲未計要特登上去開門比人睇樓
有啲錢真係要比人賺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞