地產aa憑咩收一個月佣

327 回覆
394 Like 34 Dislike
你睇下你嬲撚到
我citizen點樣二等公民法
起底都起得清楚d啦AA狗
我係咪嬲關你閪事咩, 不過見你追住我來咬, 你就肯定係死狗來
好丫, 咁我改改佢. 寄人澳洲籬下, 隨時客死異鄉, 受盡歧視嘅死狗. 岩聽冇?
你咁易嬲
係咪會成日喺d新盤打交果D垃圾AA狗
其實都幾鳩屎,講真邊個服務好咪搵邊個,
唔太明要綁死一個agent嘅原意
離開左連登, 你咪係一個比澳洲人歧視嘅chinese pig, 講閪咩

比d 信心, 同d 死鬼佬講, dont call me chinese pig, call mr chinese dog 丫嘛 on dog dog
點解我會寄人籬下
你知唔知citizen點解架....
究竟你知唔知自己講緊咩呀AA狗
俾人嗌句AA狗就嬲撚到咁
http://www.eaa.org.hk/practice/documents/cform6_result.pdf

點會冇 通常都係最細粒嘅字 放係最陰濕嘅位
你係pr 又好, citizen 又好, 都改變唔到你係一隻黃種狗 chinese dog 人地唔會因為你係咩immigration status 而唔歧視你架, 明唔明呀 chinese dog?
啱啱未起你底
原來真係CC台中學雞黎
sorry屈錯你AA狗
好好讀書喇
學到野好彩我地不嬲怕死,會預早同第二間AA 講已經睇咗邊間。
所以自己搵最好
無point 駁我? 你係citizen 好撚巴閉, 係咪變左鬼佬呀? 你咪又係chinese dog 一隻, 掛住張citizen id 響頸啦咁巴閪閉
父母兄弟姐妹都可以

如果兄弟成家立室,先後各自睇同一層
又thru唔同agent睇過,最後是有機會打官司
不過兄弟兩人都分支出黎就應該駁到
睇樓紙會包親屬
佢係告你breach of contract
要講減佣梗係講價講到最尾幾百,同AA講,一係你啲佣收順啲囉
好奇問下有無人死都唔簽睇樓紙,應該迫唔到你簽?
識少少就鳩噏
睇番同一間人地都會照寫落去, 到時仲變成2間AA一齊追你佣添
有經驗就知,好多時物業買賣既律師樓做野真係好撚流,有d直頭垃圾,0溝通,文件又做錯,亂咁黎

我屋企份樓契都試過事後翻按先知銀碼都打錯,文字寫Three Million Dollars,但數字寫($2,000,000.00)
好明顯係copy上份文件黎用時改漏左轉按嗰時先發現
不如你搵搵court case HCSA15/2006睇睇先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞