地產aa憑咩收一個月佣

327 回覆
394 Like 34 Dislike

AA狗服務好到我上次買完層樓俾埋佢住
依啲係專業服務嚟
IQ無咁上下低都做唔嚟
呢個post 好精彩

好有AA 語氣同風範,完全match 哂街頭MMA 果種格調

呢行就係咁貴 冇錢咪唔好買樓賣樓
知唔知實質sales收幾多錢 鋪租幾多錢 人地幾多功夫要做
一係自己上網搞
有d真係幫到搵好盤味比
純paper work你咪去傾囉 通常都三份一或者半佣
呢度都睇都好多廢閪, 又無錢, 又巴巴閉. 住石蔭安蔭好似講到自己有幾球要買樓咁. 好似好有準備咁, 到佢地買樓傾價咪又係手震震口震震企響AA 後面唔敢聲
屌,文員做都得啦

醫護行業啲文件反而就文員,法律就分事務律屍
你即刻俾隻AA狗咬啦
買樓同買衫本身都唔同啦, 你都一樣無道理啦傻閪

而家買樓唔係AA 賣比你, 唔係你行入去GU 買件衫出來.

係AA 搵個人賣比你, 已經複雜左啦, 更唔好話嗰個人可以搵其他AA 甚至透過其他公司賣比其他人? 而且果個人仲隨時封盤唔賣.

你講道理搵個好d 嘅例子啦
你點呀你? 有咩想講呀你
得, 咁所以人地AA咪唔收你錢, 帶你周圍睇樓, 任你上樓攪來攪去囉

你真係買先叫人減囉.
其實重點係呢度 記得小心啲講嘢
(2) 兄弟二人表示他們買樓給母親居住,所以不論他們之間誰人買樓,兩人都會支付佣金,所以希望其中一人登記於委託書(即地產代理協議書)(下稱“睇樓協議”)上即可。基於他們的承諾,新意域郭小姐便同意只由世盛登記於睇樓協議上
意圖 動機 法院最興講呢D嫁啦
好多aa狗
不過我中意地產雞
我都有對過唔少AA
唔排除有少量真係高質
但大部分都係等客餵
純陪睇樓咁樣

唔係話要免費做deal
但1% 根本唔值
如果你直接compare 律師
500萬既樓又係咁做
5000萬既樓都係咁做
但人地都係劃一收一個服務費就算

再加上尼行太多害群之馬
吹下水又話咩銀行估到價害唔少人
好多行業中介 搵好多錢 ...淫媒, 生意轉介, 幫你打幾個電話就搵到錢. 咁好搵可以轉行去做呢行
租樓直接用app搵業主deal啦仲aa
aa咪比得2 3個盤你睇,把撚
好多aa狗上曬水 mark低先
標籤人地係咪會令乞衣嘅行為變成合理
你認係乞衣咪算囉
買樓可唔可以試住一陣再搵賣家退貨
傻鳩AA真係傻鳩AA
話你地唔值 就老屈人係乞衣 想免費

二手樓有啲價值,一手樓,你地係垃圾黎咋 個用途就係回八九成

你都係返去同你公司乞分成啦AA狗 唔好係度吠啦

如果係仲後生 學多門手藝啦,零增值嘅寄生蟲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞