[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(52) (重開)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
Koss 係正,不過唔建議太早玩,除非真係冇錢
kph30i clear, porta pro, kph40, ksc75
HD58x冇得試,Hi-x50係通利琴行試
主要分別係風格唔同,同大細無關
當然仲有open back vs closed back

HD58x會多bass過 Hi-x50,Hi-x50音場會大過HD58x

漏左講he400se,不過hifiman d QC麻麻
應該係話電競產品真係做黎打某類game, 用黎聽歌睇戲會怪d
hyper x 幾好用,不過支咪又係唔係好得

我冇研究電競耳機

我既"電競耳機"係kph30i clear, kph40 同HD800s
叫得自己做電競通常都唔會抵用
食住花生等報告
其他唔知,不過hyper x係可以eq去較要咩
隻機就正正常常冇話似電莖耳機
不過我個隻係cloud orbit,樓下個d就唔太清楚
mic 呢下野又唔洗太在意,有冇都冇所謂
我平時用wo mic, droid cam 呢d app將電話變電腦mic,0成本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞