[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(52) (重開)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
姐係班pr唔識份識,又或者學你話齋水鳩班一知半解嘅人
睇黎都係唔買好過買
最不解係咁都可以出街,而heavy話個團隊"We’re veterans of the sound world. We’ve been creating great speakers for big companies for more than 25 years."
我覺得似target班買會買beat個班人,個價位同beat差唔多
佢好多文字都係令到一啲不明所以嘅人覺得呢間廠好似好有料,件product好似好勁
而且宣傳團隊明顯冇同工程個邊有足夠嘅溝通,或者一意孤行咁選擇咁樣去promote件product
令到玩開同識axel嘅人覺得成件事好奇怪
好希望件野出到黎可以掌我嘴,唔想axel老年先黎爛朵

btw 似係oem廠第一次出自家product
會買beats嘅人應該買野睇牌子行先
反而唔會掂呢啲kickstart野
成件事好怪,唔知佢哋想點
慳錢買Hi-Fi 湯家驊淘寶戰無不勝
https://lih.kg/2843031
膽機d膽越大越好?
近排好似做緊sale
其實都啱既
膽機要大推力,就係用大型膽或並聯
最後就會做到好多膽同大

不過佢大狀都玩taobao膽就好on9
想問下咁多位1000-2000價位有咩耳機(非頭罩式) 通話質素勁過 airpod pro? 上網睇過好幾款都覺得易中伏
jabra elite 7pro 但上網比人插斷線多bug
bose qc earbuds 唔知有無得獨立耳用+ 賣相柒
anker soundcore liberty 3pro 唔知有幾多係打, 通話review 得好少
仲有睇過 taotronics 88 同 elevoc clear 但前者無續航, 後者連買都買唔到
求建議
anker 唔知有幾多係打手** 自膠
唔睇黎#11大律師玩d野幾大食下
見你有係TWS post 問,等個邊巴打答返
sor我睇番title 應該覆錯po 來問
唔緊要,如果要問headphone 都有推薦既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞