著名女性鋼琴頻道,即將暫停運作

474 回覆
312 Like 33 Dislike
但ru本身真係玩cos去開動漫event既人
相反另一個..
Ru重要話自己無賣波
但其實佢自己條條片都緊身衣又墊又谷
有時d 衫無乜位墊果陣就會睇到
佢本身係有對肥波既,但絕對無佢d 封面咁大對
所以講到尾咪一樣(暗中)谷胸賣波
重有佢自己D 相,因為佢面闊,所以佢開美圖開到個人變vtuber咁濟
咁我彈慢1.5倍
然後彈多一兩粒音,
佢係咪就吹我唔漲?
彈龍珠女, 我只睇呢個

https://youtu.be/-eJU41Tc7l8
真係唔明 鍾意睇就冇咩問題
但睇到要護主失去理智就好撚肉酸
人地又冇比你屌 護黎做乜
我記得佢一開始話係助手
跟住被人cap 舊post「你以前話過你頻道得你一個人係度經營」
Yt Ai不嬲都弱撚智
動漫event都好多mk仔去啦
我自己都唔去動漫event
彈慢1.5倍已經差好遠la, 咁彈有無人聽先
彈多一兩粒音AI 更加唔會理, 8-9成似一定BAM

動漫都算新啲仲有得講
但之前好和弦wiwi 話佢彈蕭邦d 歌都比AI bam佢版權
屌你老母死左咁多年仲有版權
算啦 2個鬥屌 幫拖既人分別唔同
同一句野可以覆返D憤青
前世欠左佢咁,追住黎打
人地ru 就勁撚到自己聽完首歌自己編返份譜出黎
你自己就用人地d 譜,咁咪俾人告囉
樓主pin啦屌 俾多d人知道YouTube幾咁垃圾

YouTube個版權系統經常俾人濫用
亂發版權砲嘅一方永遠冇任何後果
中發版權砲嘅就話知你死 食左先算
你話真係版權持有人發版權砲都仆街 但起碼人地真係有權
家陣直頭係呀豬呀狗都可以亂鳩咁copyright strike人 自稱係版權持有人就得
家陣進化到 有d人要自己copyright claim自己d片黎防止俾人惡意copyright strike
真係垃圾系統黎
+1 自從玩cos 露波之後無睇
雖然覺得係幾正, 理解佢咁做,但個人就選擇唔睇
彈得好你就會聽咩on9仔
邊個男人會屌人賣肉
done
駛鬼才華咩,大波妹煎隻強都幾百萬 view 啦
會 聽開marasy 女既話可以聽826aska
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞