著名女性鋼琴頻道,即將暫停運作

474 回覆
312 Like 33 Dislike
邊彈邊插
統神單打
toyz真係有用佢片
建議應該係統神片有用toyz 片段都claim鳩返佢轉頭 (統神條友愈做愈梅,反而國動愈做愈掂 雖然正常

愛艾莎莎 飲油生膽石有claim 蒼藍鴿咁仆街?
百貨應百客
一套video要吸引人唔係淨係睇彈得勁
俾著你, 有條友彈到勁好聽, 但係黑畫面,
你係咪會睇先?
真正追求音樂, 會Search一大堆版本去比較
有好多連chord都未啱, 硬轉C調大有人在
反而呢個Case討論重點唔應該係呢啲
YT處理手法係好多問題
講馬講波都要個人本身有料先得架,
你估阿豬阿狗都可以上台講咩
冇得點 咪下架囉呢啲講彩數
班人都弱智
人地著到咁少布,擺到明就係賣肉賣身材
但係班人就話人靠賣肉,wtf
係公平使用原則下,你出一條片comment同react 其他人條片係唔應該被copy strike,不過YouTube 有殺錯冇放過,成個程序俾人公器私用
唔洗罰錢之類呀?
咁你又唔使太在意既,只要你唔好當佢係彈琴而係賣肉既channel咪OK
而且睇女既view數特多,就唔止係youtube而係全球通用既常識黎
通常條片營利歸「版權持有人」所有
佢claim copyright 係AI 搞冇人手audit
基本上你鳩打資料claim 都可以claim 到

呢個問題Google 係唔會正視,寧願哂時間去hide dislike
根本受眾就唔同
睇pan嗰啲就算有冇pan都唔會睇男人彈琴
係版權持有人有得揀點處理

可以揀冇事發生當睇唔到,強制袋哂影片收益,mute 聲,del 片再送copyright 警告
仲有就係YouTube 一啲古怪既demonetised 既準則
一啲介紹動物,煮食既片俾YouTube 話血腥
但係Logan Paul入自殺森林影死屍就冇事
A叔世一
成間公司信哂AI架
唔好話youtube, 就連Android app audit佢地真係信哂AI俾個結果,唔會好似Apple咁同你人手audit/code review先俾上架。結果咪耐唔耐有malware過到google audit 上架先俾第三方security發現

同呢間公司玩上訴?諗下好啦咪又係AI 罐頭內容hea9你拖到你放棄
sdsi-014
youtube個copyright上訴係先叫對家review一次條片睇下係咪真係中左copyright

再唔服先再同Google 班撚屌玩遊戲
上訴無用,啲big tech處理唔到咁多客就全部玩automation
1萬個投訴都唔知有冇1單有真人review
外國成日都有startup咁樣一晚就俾Google收皮
youtube佗地
無聽過版權曱甴咩
大把呢d佗地利用google信哂AI唔用人手review呢個特點去搵食
巴打你係小數
正解
自己拎走射落海唔益你越南仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞