著名女性鋼琴頻道,即將暫停運作

474 回覆
312 Like 33 Dislike
佢都係用對波做招徠姐, 咪順佢意入去聽下佢彈成點, 發現原來係彈到一PAT野咁, 唔怪之得要擺對波出黎
好多傻西彈三彈四
明明重點係點解彈琴cover都會俾人copy strike
佢地講緊 真.技術層次 我覺得有幾位彈動漫youtuber 都屌打佢嘅好老實講 例如marsy8 よみい呢啲 當然仲有天花板嘅A叔嗰啲喇
但無乜好講 因為覺得pan piano係垃圾嗰啲人 我估佢地著眼點係起碼LTCL以上嘅要求而未必係8級….?
任砌生豬肉都得
ru piano 都睇佢唔過眼 人玩cos佢玩cos
Cos撚到對波都擺埋出黎
Keichan都好屈機,同人一齊彈彈下加速人哋又加速
佢對譜彈 根本冇變化同anime味
彈anime 只係呢個圈子受眾多同接受範圍大
唔通佢敢擺對波出黎彈classic咩
點彈得唔好?9up 就算?
有時入去都係聽下動漫或game啲歌嘅鋼琴版
要聽classical買無損聽點會聽YouTube
其實大部分人都係睇完佢cosplay再睇下佢彈果陣有無走光

唔明嘈d咩
乜柒都擺對波出黎 最撚誇張係彈gundam W
Cos希羅都谷對波出黎
入去一路睇波 一路睇下有冇位見到個樣
賣波彈琴有咩好睇
咁緊火睇AV啦
你叻 打左幾多次飛機?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞