著名女性鋼琴頻道,即將暫停運作

474 回覆
312 Like 33 Dislike
佢真係為錢多過彈琴
咁遲早實出事啦
我又覺得佢為左錢先令佢走咁遠
如果為興趣,佢被人踩到咁地底泥,一早唔再彈

為錢既話,佢唔會介意得咁多比人話廢就唔賺落去
咁同一個做法係咪可以用黎搞9藍絲channel d 片?
開ONLY FANS咪得, 賺到仆街
呢個年代邊有人真係鍾意鋼琴
一早出過樣啦 佢同人合作果d有樣睇
https://www.youtube.com/watch?v=hrmKdX_dogk&t=24s

https://www.youtube.com/watch?v=4iRqZ91yECU

高下立見,佢根本無撚點練就趕住出嚟洗流量。
今次都似「又」係ru搞鳩pan
佢唔係第一次咁做
Ru自己愈著愈淫 記得有次佢彈eva
唔記得凌波定明日香裝 仲話咩fans問佢戴手套彈唔彈到之類 佢先試俾大家睇都講得出
近期又有件超緊身 個pat同波勁誇張
咁都仲好意思扮清高話其他人
Ru個班扮清高既賣淫八婆
成日都搞事 無計
未搬新琴房之前都仲著得好密實下
老實說完全唔係練唔練既問題, 一來本身個譜都簡單d, melody line bass line都薄好多, 二來戴手套根本彈唔好, 其實佢都擺到明唔賣技術
好似老任啲game專利咁, 拎定先, 你唔收人錢自己點用點借鏡都由得你
講幾多次根本ta都唔同
講到想睇波個班唔睇佢就會正正經經款睇彈得好個d咁咪戇鳩啦
我想睇bikini 彈琴呀
去pan piano睇波嗰啲
Youtube feed條animenz畀佢都唔會click入去睇架啦根本唔同市場
https://www.facebook.com/panpianoatelier

【公告】
觀看本頻道、支持本頻道的觀眾大家好:
我是小P。非常謝謝YouTube官方迅速的處理,目前頻道功能已恢復正常。
也非常謝謝大家的支持與建議!
小P一直都有關注大家的留言。
詳細狀況整理完後會立即通知大家。
華人賤種不嬲都鍾意打出頭鳥,
自己唔夠嚟就搵D大師片嚟踩人
wa, 今次咁快搞掂, 唔通真係utube tw識人
以佢既fans量真係唔出奇
可能幫埋佢陪瞓呢
諗起身為含大教授的我,被女學生玩弄到婚姻破碎
拍出嚟應該幾jeng
話曬都米飯班主佢都吸唔少流量
YouTube 識搞咪好
咪俾啲版權曱甴搞壞個生態
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞