著名女性鋼琴頻道,即將暫停運作

474 回覆
312 Like 33 Dislike
有公司專門做YouTube copy strike
本身成件事真係好反智,只要有公司衝出嚟claim copyright YouTube 個AI就會自動警告創作者,三犯就會停AC
創作者申訴要等好耐,做成佢哋為咗可以繼續post嘢迫不得已交錢俾嗰間公司。
最好笑係pewdiepie 首Bitch lasagna佢自己講明話俾人free to use 佢唔會copy strike 其他二創,點知有間公司衝出嚟claim copy right仲話on behalf of pewdiepie 攪到連pewdiepie 自己啲片都用唔返自己首原創歌

TLDR :copy strike 公司係YouTube 佗地
佢係台灣音樂果邊本身風評就唔好啦
聽住第二首歌打飛機?
要怪就應該怪埋點解會有呢個market一隻手掌拍唔響
一陣d人屌你唔識藝術
有出過樣
真相係有人埋左單
你又踢成點?更何況踢波好主觀
佢以前有努力過嫁,可惜個市場就係要佢賣肉
明買明賣 佢channel ta根本就唔係咩音樂界人士啦
大家旨在入去聽下歌睇下波 要聽大師演奏我買撚左飛去大會堂聽啦
唔明有乜好屌
marasy真係好癲Freedom dive仲快過原曲
YYUT又係痴線佬黎
台灣有個nice piano sheet啲譜寫得都唔錯
harumi piano
點解會入得到?乜地方侵權?
佢以前啲片真係憑實力
奈何一直沉過海底
直至佢發現財富密碼。。。就一去無回頭了
呢個珍
咁都好屌
佢彈得廢唔廢根本無人care
個個都係入去睇波嫁啦
平時剩係得波睇
宜家除咗波之外有彈琴作點輟
幾新鮮
我都唔明想問
我比較唔明點解唔出樣大家都可以睇得咁high, 隨時係豬西黎
我都想知咩事
點解咁樣都搞得入,YT發生咩事
佢地有d 同其他人 crossover 片幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞