著名女性鋼琴頻道,即將暫停運作

474 回覆
312 Like 33 Dislike
仲有毒撚
屌得越勁J得越落力
你岩 咁你死全家未
有冇諗過唔鍾意佢既根本唔會入去條片
就好似藍絲channel得一種聲音
Google除咗search engine 其他都垃圾
宜加無人睇得明曲線
btw pan piano好似已經係台灣頭十多人sub嘅channel

咁都出事

屌你youtube真係戇鳩
毒撚真係好恐怖,下下要人死全家
廢事同你嘈啦 你死全家再回覆啦
你全家都未死曬,點會到我
你回到係咪代表死哂全家? 咁快手
好想同佢做愛
又一個神邏輯,覆到你就代表死全家。小學畢業未??
你樓上已經成堆,師兄用咩眼睇野
所以好欣賞A叔放幾層layer入去 又成日玩3-hand technique , haha反而AT,LT啲classical歌就唔會玩依啲技巧
同你講左你死左全家就回覆 你回覆唔係死全家係乜阿 又玩邏輯?字面都唔識同我講咩邏輯阿
公平使用原則咩嚟架
真心唔識求教
你講我就要做?? 你真係on99唔係講笑
咁你自己都聽得出幾層layer 呢個咪就係個分別
咁pan piano有啲咩layers 就係無 我會話佢彈得唔差 但 佢嘅觀眾都係for 睇波啫
https://youtu.be/Ku1ykhGP764
想睇copystrike 可以睇下呢條片
Youtube唔比佢做既話應該真係會開of
日本仔好識玩chord d變化 睇每個人都有新鮮感
係 好似你個名咁 不過都要夠勁先做到 improvise 死癲佬黎 我都幾肯定pan piano無呢種水平…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞