著名女性鋼琴頻道,即將暫停運作

474 回覆
312 Like 33 Dislike
撚係我 我唔睇政治野
你睇你呢啲人
利申:兩個都有睇過 兩個都唔鍾意

https://www.dcard.tw/f/youtuber/p/233695248
唔太記得詳細 因為都好耐之前 總之愈描愈黑
本身有台灣雜誌報導
但比條臭西report
成件事起因就係佢比說話pan聽 (佢居然好意思話人
然後因為ptt ip一樣
比人發現用分身屌pan同吹捧自己

之後教英文個阿滴唔知頭唔知路 突左個龜頭出嚟幫口
然後啲人屌佢咩都唔知 佢又縮返個龜頭入去
最後巴哈仔+ptt網友大戰春卷騎士團
騎士團寡不敵眾
本身春卷仲有係ptt同巴哈 post佢啲川
過左哩件事之後 ptt同巴哈冇再見過佢
826aska識野 佢睇keyboard 好正
之前明明收左山一排
簡單複雜化
YouTube 咁撚on9? 有人投訴就唔理真定假,二話不就封左被投訴人個account 先?點解唔係了解左先然後再行動?
成日話要report 藍絲啲假新聞影片,咁駛咩咁辛苦遂條片report, 一野投訴佢侵權咪收佢皮囉
佢唔係鋼琴老師黎咩?
希望你有打定瘋狗症疫苗
其實2邊屌黎屌去 反正2舊屎
廣東人?
憤青
最大問題係ru條友係世界仔
啲台灣youtuber都搶住幫佢(因為同佢合作過? 而pan好似係唔同人合作)
但明明兩個channel性質一鳩樣
佢地就只屌pan
然後繼續同ru哩件八婆合作
俾人咬緊 點算
下, 但係平時咁多cover
咪好易中招?
大把人自彈自唱, 改編作詞

你最後係點
講真ru好樣衰
因為係用AI check
有啲人覺得ru唔係屎
所以出嚟幫佢澄清一下
好似本身玩 cos彈琴係台灣係佢起頭先 然後一直有去d event 同同人合作 pan出黎玩cos又露波 咪變成咁
完全唔明上面做乜咁激動
佢既然有心經營自己個channel,而大家都的確係睇得開心,咁仲有咩問題?
唱歌仲有得講, 起碼把聲同編曲唔同

彈琴真係難搞, 因為你彈定原創果個彈, 9成太似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞