Life is strange 分別有前傳同2

774 回覆
14 Like 1 Dislike
最近先玩完呢隻game
好想max同warren一齊

冇Chloe嘅結局可以見到Max有行近Warren

本日記有寫過Max對Warren冇興趣
原來沒有
從來都沒有

fd zoned

至少kiss一下都好過冇

見佢還掂都死
咪派下軍糧

作為一個兵仔,追隨娘娘咁耐
有得kiss一下已經死而無憾
最近先玩完呢隻game

原來沒有
從來都沒有

fd zoned

見佢還掂都死
咪派下軍糧

不過佢做咁多野真係好冧
可惜娘娘係gay
最近先玩完呢隻game

原來沒有
從來都沒有

fd zoned

見佢還掂都死
咪派下軍糧

不過佢做咁多野真係好冧
可惜娘娘係gay

in娘娘眼中,兵始終都係兵
最近先玩完呢隻game

原來沒有
從來都沒有

fd zoned

見佢還掂都死
咪派下軍糧

不過佢做咁多野真係好冧
可惜娘娘係gay

最近先玩完呢隻game

原來沒有
從來都沒有

fd zoned

見佢還掂都死
咪派下軍糧

不過佢做咁多野真係好冧
可惜娘娘係gay

即使完全冇LiS嘅故事,Max都只會俾Jefferson食咗
Warren...... 只能夠繼續做益仔
好想召喚Cleanwipe入嚟
睇下佢對呢個prequel有咩睇法
好想召喚Clearwipe入嚟
之前又話拍美劇 講講下冇左件事
有前傳冇超能力只係普通既學校RPG遊戲 只不過美國少只類GAME
有前傳冇超能力只係普通既學校RPG遊戲 只不過美國少只類GAME

我希望佢可以多啲結局/關連性
上集好多話有後果嘅決定,結果都冇咩後果發生
無超能力嘅選擇導向GAME,即係同UNTIL DAWN差唔多
但LiS始終都有固定劇情,唔似得UNTIL DAWN死幾多人都無所謂咁

影視台搵下佢
佢過左黎架

影視台搵下佢
佢過左黎架

佢而家好似只係定期出下美劇post

影視台搵下佢
佢過左黎架

佢而家好似只係定期出下美劇post

天氣咁熱要出動西瓜

無超能力嘅選擇導向GAME,即係同UNTIL DAWN差唔多
但LiS始終都有固定劇情,唔似得UNTIL DAWN死幾多人都無所謂咁

到而家都唔知有/冇淋房入面棵植物有咩影響

到而家都唔知有/冇淋房入面棵植物有咩影響

淋得多會死
屌你 拋西瓜
有前傳梗係shut up and take my money啦 一路都覺得要補完返rachel時期既野先完整
同twin peaks fire walk with me一樣
一開始知道轉左studio同cast有啲不安,但睇完gameplay又覺得條女把聲完全收貨,都8-9成似

就算冇超能力都唔介意,因為invest左咁多感情落個故事同角色度,其實期待同想睇返最初rachel同chloe之間既事,當劇咁睇
有前傳梗係shut up and take my money啦 一路都覺得要補完返rachel時期既野先完整
同twin peaks fire walk with me一樣
一開始知道轉左studio同cast有啲不安,但睇完gameplay又覺得條女把聲完全收貨,都8-9成似

就算冇超能力都唔介意,因為invest左咁多感情落個故事同角色度,其實期待同想睇返最初rachel同chloe之間既事,當劇咁睇

最緊要D 決定真係要有影響

就咁睇gameplay已經見到第一個重大決定
繼kiss chloe之後又一個秒click既choice

就咁睇gameplay已經見到第一個重大決定
繼kiss chloe之後又一個秒click既choice

a friendship
留番自己比Max
留番自己比Max

lis見到chloe咁鐘意rachel呢個ex
唔揀smth more都對唔住自己啦下話
btw有冇人睇完個gameplay驚訝rachel個性格原來係咁情緒化突然發脾氣
以前lis聽佢地形容一路覺得佢係大情大性,好正面好charm咁樣
揀完fdship之後個反應 .. 好有bad end味
明顯揀錯左
留番自己比Max

btw有冇人睇完個gameplay驚訝rachel個性格原來係咁情緒化突然發脾氣
以前lis聽佢地形容一路覺得佢係大情大性,好正面好charm咁樣

係LIS chloe 形容Rachel 係佢Angel 又勁support 佢 ,但睇完gameplay Rachel成個西女人咁
留番自己比Max

係LIS chloe 形容Rachel 係佢Angel 又勁support 佢 ,但睇完gameplay Rachel成個西女人咁

要睇下係咪對住chloe先咁西
玩哂成隻game先決定佢係咪西女人
今次呢隻決定左冇得番轉頭唔似之前出個門口先扑鎚, 我覺得刺激好多, 個下又要猶豫好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞