Life is strange 分別有前傳同2

774 回覆
14 Like 1 Dislike

EP2完場個CUTSCENE字幕有BUG
長期出現呢句,龍蝦女嘅名句
今集係廢料場有得換衫
如果之後有得揀ARIEL套衫就正
CHLOE最正就係ARIEL造型
今集係廢料場有得換衫
如果之後有得揀ARIEL套衫就正
CHLOE最正就係ARIEL造型

人呢 去哂邊
EP2出咗喇

啲人唔見晒

冇哂人氣

可能好多人都等佢出晒先玩

可能係
不過以前好似好多人都係出一集玩一集

點解max要係cartman

因為Butters係Warren
人呢 去哂邊
EP2出咗喇

啲人唔見晒

冇哂人氣

可能係

等出哂先玩

EP2完場個CUTSCENE字幕有BUG
長期出現呢句,龍蝦女嘅名句

btw見到都幾多人讚今集好正

因為Butters係Warren

人呢 去哂邊
EP2出咗喇

啲人唔見晒

冇哂人氣

可能係

等出哂先玩

玩完又要等第3章啦
屌 快撚啲出第三集啦
人呢 去哂邊
EP2出咗喇

啲人唔見晒

冇哂人氣

可能係

等出哂先玩

冇mac 版玩唔撚到
過埋今集我鐘意左Rachel
ps4出左未? 點解我簡episode2佢彈去store之後話"非常抱歉,目前無法選擇此內容"
ps4出左未? 點解我簡episode2佢彈去store之後話"非常抱歉,目前無法選擇此內容"

應該未
問sony又話Bundle已經更新
但我又乜春都dl唔到
嗚呀

嗚呀

我始終好在意max去左邊,點解完全唔應機
嗚呀

Maxine唔係去咗Seattle咩
嗚呀

相反沉沉地rachel船之後我開始在意rachel之後點解同左frank一齊
冇再諗住同chloe一齊走 點解呀
嗚呀

相反沉沉地rachel船之後我開始在意rachel之後點解同左frank一齊

莫非high完嘢俾frank啪咗
嗚呀

莫非high完嘢俾frank啪咗

但佢同frank都好似幾close一齊左都幾耐
仲要瞞住chloe
雖然rachel下場好慘一路玩bts都好sad
但佢死之前係咪呃左chloe呢 諗起都會覺得幾hurt
唔知下集會唔會交代下

成班貪新忘舊

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞