Life is strange 分別有前傳同2

774 回覆
14 Like 1 Dislike

成班貪新忘舊

WHY NOT BOTH
兩個對chloe都咁重要
笠冬快啲玩BTS啦
嗚呀

我始終好在意max去左邊,點解完全唔應機

Maxine唔係去咗Seattle咩

之後同chloe既msg成日都係一句就沒有然後

成班貪新忘舊

pricefield OTP

成班貪新忘舊

Agger
今集個opening正到 加埋首歌
Victoria

成班貪新忘舊

Agger

Rachel=fire max=star
笠冬快啲玩BTS啦

係喎

如果出哂先玩冇得估估下寫theory

4集加埋幾多錢?
剩餘最後一章,好想快啲岀但又驚睇個完結局心情平復唔到
剩餘最後一章,好想快啲岀但又驚睇完個結局心情平復唔到
Victoria

呢一幕覺得victoria好可愛

向好方面咁諗, 一章只係一日, 前傳同本篇中間都唔止三日, 即係chloe同rachel仲有一段時間係開心相處

笠冬快啲玩BTS啦

係喎

4集加埋幾多錢?

過哂氣好難同人討論
到時個個講緊final / bonus ep你先急急腳玩緊ep1
好似17x

我都係 好想玩但又唔想面對
final chapter + bonus ep = 比佢插多兩刀
Victoria

好cute
平時d choices一有機會都會揀調戲佢

向好方面咁諗, 一章只係一日, 前傳同本篇中間都唔止三日, 即係chloe同rachel仲有一段時間係開心相處

之後rachel就同frank / jeffershit ...

final chapter + bonus ep = 比佢插多兩刀

成日諗住Rachel最後會被Nathan overdose死都唔忍心玩下一集
笠冬快啲玩BTS啦

係喎

4集加埋幾多錢?

過哂氣好難同人討論
到時個個講緊final / bonus ep你先急急腳玩緊ep1
好似17x

諗諗佢呢排煲劇同打rpg
Victoria

好cute

vic係後台果陣都好過癮, 自已中招之後個人舞黎舞去
ps4出左未? 點解我簡episode2佢彈去store之後話"非常抱歉,目前無法選擇此內容"

應該未
問sony又話Bundle已經更新
但我又乜春都dl唔到

巴打玩到未

成日諗住Rachel最後會被Nathan overdose死都唔忍心玩下一集

玩完bts再返去重玩lis算唔算虐待自己
笠冬快啲玩BTS啦

係喎

4集加埋幾多錢?

過哂氣好難同人討論
好似17x

諗諗佢呢排煲劇同打rpg

枉你身為lis fan
shame
Victoria

好cute

仲有佢同chloe d text又係好好笑
Victoria

好cute

佢出嚟同劇社老師告狀先搞笑
把口話人high咗嘢,但自己就係度fing下fing下
ps4出左未? 點解我簡episode2佢彈去store之後話"非常抱歉,目前無法選擇此內容"

應該未
問sony又話Bundle已經更新
但我又乜春都dl唔到

巴打玩到未

尋晚試過, 都仲未有
仆佢個街都唔知點做嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞