Life is strange 分別有前傳同2

774 回覆
14 Like 1 Dislike
笠冬快啲玩BTS啦

係喎

如果出哂先玩冇得估估下寫theory

4集加埋幾多錢?

過哂氣好難同人討論
到時個個講緊final / bonus ep你先急急腳玩緊ep1
好似17x

諗諗佢呢排煲劇同打rpg

枉你身為lis fan
shame

ps4出左未? 點解我簡episode2佢彈去store之後話"非常抱歉,目前無法選擇此內容"

應該未
問sony又話Bundle已經更新
但我又乜春都dl唔到

巴打玩到未

尋晚試過, 都仲未有
仆佢個街都唔知點做嘢

我都係仲未玩到
好似話係Square Enix 仲未係Asia Region release
我買deluxe版
上PS4 forum話EU 同Asia一樣有咁嘅問題
但EU己經Solve咗 但Asia最快要呢個禮拜尾先搞掂
ps4出左未? 點解我簡episode2佢彈去store之後話"非常抱歉,目前無法選擇此內容"

應該未
但我又乜春都dl唔到

巴打玩到未

尋晚試過, 都仲未有
仆佢個街都唔知點做嘢

我都係仲未玩到
好似話係Square Enix 仲未係Asia Region release
我買deluxe版

尋日我都有問過
都同樣係話Asia地區有問題, 希望盡快解決
一開波架就識上, 仲要上埋Deluxe
錢就俾晒, 但第二章就遲人個幾星期玩

應該未
但我又乜春都dl唔到

巴打玩到未

尋晚試過, 都仲未有
仆佢個街都唔知點做嘢

我都係仲未玩到
我買deluxe版

尋日我都有問過

唉 其實佢上架都己經係好遲架啦

差唔多出先上架 根本就冇心理亞洲玩家感受

應該未
但我又乜春都dl唔到

巴打玩到未

尋晚試過, 都仲未有
仆佢個街都唔知點做嘢

我都係仲未玩到
我買deluxe版

尋日我都有問過

嗰陣我仲以為香港PS冇
點知真係當日先上架

講真, 嗰陣未俾錢, 理得你遲到幾時先出
但大佬依家人地俾晒錢, 邊有理由遲成咁…
問埋香港PS佢地都好似完全唔知有呢件事
冇心做就講聲, 我買steam算啦

應該未
但我又乜春都dl唔到

巴打玩到未

尋晚試過, 都仲未有
仆佢個街都唔知點做嘢

我都係仲未玩到
我買deluxe版

尋日我都有問過

嗰陣我仲以為香港PS冇
點知真係當日先上架

我2邊都買咗 諗住支持吓
但個save 係 ps4 ....
笠冬快啲玩BTS啦

係喎

如果出哂先玩冇得估估下寫theory

4集加埋幾多錢?

過哂氣好難同人討論
到時個個講緊final / bonus ep你先急急腳玩緊ep1
好似17x

諗諗佢呢排煲劇同打rpg

枉你身為lis fan
shame

快啲玩完再入黎報到

應該未
但我又乜春都dl唔到

巴打玩到未

尋晚試過, 都仲未有
仆佢個街都唔知點做嘢

我都係仲未玩到
我買deluxe版

尋日我都有問過

嗰陣我仲以為香港PS冇
點知真係當日先上架

我2邊都買咗 諗住支持吓
但個save 係 ps4 ....

依家得到嘅回覆都係話Sony Asia暫定26號上架
唔知係指本地時間定美國, 今晚返去試下更新
btw 今次真係好失望
PS4 已出EP2
PS4 已出EP2

放工狗衝
Stranger things S2有LIS reference

Stranger things S2有LIS reference

岩岩都想PO

岩岩都想PO

LiS is everywhere

岩岩都想PO

LiS is everywhere

Meanwhile in Seattle

諗起之前有巴打話玩LiS玩到右手失控
搭搭下車突然伸出回溯之手

諗起之前有巴打話玩LiS玩到右手失控
搭搭下車突然伸出回溯之手

玩今集會玩到成日送坦克車比人
暫時玩左一個鐘

優點:
‧ 畫面上比上集進步左, D 模組smooth咗
‧ Backtalk呢個系統去取代rewind都幾好幾夾Chloe
‧ 隻game難度高咗唔係以往咁用rewind就解決哂所有野, 證明冇超能力嘅LiS係有潛力
‧ MAX

缺點:
‧ 風格上因為主角性格變到好Metal, 都係中意上集folk多D
‧ 配音配得幾似但始終冇Ashly天生果種swag同魅力
‧ Eliot

估唔到打LiS都有DnD 岩岩近排先煲緊Critical Role

估唔到打LiS都有DnD 岩岩近排先煲緊Critical Role

Steph嘅VA Katy Bentz都有玩LiS:BtS (未玩完ep2嘅玩完先睇)
當然玩LiS又點可以冇Kate Marsh
Ep1 (start at 18min): https://go.twitch.tv/videos/171475961
Ep1 Collector Mode: https://go.twitch.tv/videos/173277482
Ep2: https://go.twitch.tv/videos/185048979
Steph嘅VA Katy Bentz都有玩LiS:BtS (未玩完ep2嘅玩完先睇)

岩岩玩完EP1
幾中意Steph同Mike

Rachel個角色好似上集嘅Chloe
Chloe就有少少收儉似Max
有少少out of character 不過可以話Chloe嘅spirit animal係蝴蝶(蛻變)去解釋

冇同rachel聽歌同fdzone左佢
全力企硬team max
買左17x個版本
說好的bonus ep呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞