Life is strange 分別有前傳同2

774 回覆
14 Like 1 Dislike
有無人買咗求感想
好想知前傳有無原裝嘅感覺
唔用max做主角可以點玩 其他人都有能力?

前傳冇人有特異功能

咁好似好悶喎

我覺得佢用前傳講返晒Rachel,應該唔多唔少都係同2有關
有無人買咗求感想

都未出
Chloe 轉左原配
個Dev唔係Dontnod
有D擔心

聽唔返把聲
仲諗緊買唔買好

咦咁岩既
你又係FANS????
Chloe 轉左原配
有D擔心

聽唔返把聲
仲諗緊買唔買好

咦咁岩既
你又係FANS????

係呀,Chloe把聲同佢嗰種忿世嫉俗嘅個性好正
好想知佢同Rachel嘅嘢,又怕聽唔慣第二把聲
Chloe 轉左原配
有D擔心

聽唔返把聲
仲諗緊買唔買好

咦咁岩既
你又係FANS????

把聲真係好緊要
尤其係隻game D表情咁生硬
同埋過左成年fans已經當左Ashly把聲等於Chloe
Chloe 轉左原配
有D擔心

聽唔返把聲
仲諗緊買唔買好

咦咁岩既
你又係FANS????

把聲真係好緊要

聽佢真人講嘢都會浮現Chloe個樣
Chloe 轉左原配
有D擔心

聽唔返把聲
仲諗緊買唔買好

咦咁岩既
你又係FANS????

把聲真係好緊要

我中意Max 個配音多d
好pure
Chloe 轉左原配
有D擔心

聽唔返把聲
仲諗緊買唔買好

咦咁岩既
你又係FANS????

把聲真係好緊要

好pure

可能劇情需要,成日都覺得Max把聲好無助咁
Chloe 轉左原配
有D擔心

聽唔返把聲
仲諗緊買唔買好

咦咁岩既
你又係FANS????

把聲真係好緊要

好pure

佢真人都係咁講野
去到ep5 叫做多左D霸氣
Chloe 轉左原配
有D擔心

聽唔返把聲
仲諗緊買唔買好

咦咁岩既
你又係FANS????

把聲真係好緊要

好pure

佢真人都係咁講野

隻game入面佢哋好多都係一個人配幾個角色,Hannah都好似有配其他角色
Chloe 轉左原配
有D擔心

聽唔返把聲
仲諗緊買唔買好

咦咁岩既
你又係FANS????

把聲真係好緊要

好pure

佢真人都係咁講野

隻game入面佢哋好多都係一個人配幾個角色,Hannah都好似有配其他角色

Nathan配個肥仔畫家
佢真人又好好笑
前傳Chloe應該仲未退學
應該見到上集D人
Chloe 轉左原配
有D擔心

聽唔返把聲
仲諗緊買唔買好

咦咁岩既
你又係FANS????

把聲真係好緊要

好pure

佢真人都係咁講野

Nathan配個肥仔畫家
佢真人又好好笑
前傳Chloe應該仲未退學
應該見到上集D人

前傳有幾多個配音換咗人
Chloe 轉左原配
有D擔心

聽唔返把聲
仲諗緊買唔買好

咦咁岩既
你又係FANS????

把聲真係好緊要

好pure

佢真人都係咁講野

eat shit and die
Chloe 轉左原配
有D擔心

聽唔返把聲
仲諗緊買唔買好

咦咁岩既
你又係FANS????

把聲真係好緊要

好pure

佢真人都係咁講野

eat shit and die

有無人買咗求感想

都未出

Sor
見到有得買太興奮
Trailer 首歌
Number by Daughter
https://www.youtube.com/watch?v=z-fD3PIRSO8

Pre-release gameplay 樂隊歌曲
Are You Ready For Me? by Pretty Vicious
https://www.youtube.com/watch?v=GhPzvMEI6U4
淨係想玩max dlc
淨係想玩max dlc

Max同Chloe完全係兩種玩法
Max係完美主義+強迫症,要rewind到滿意為止
Chloe係打爛晒啲嘢,一嘢衝出去
Chloe個新配音其實都ok
或者應該話佢有某啲lines係模仿返Ashly,不過都聽得出係有啲嫩
淨係想玩max dlc

Max同Chloe完全係兩種玩法
Max係完美主義+強迫症,要rewind到滿意為止
Chloe係打爛晒啲嘢,一嘢衝出去

做Chloe 冇咩掙扎
反而Max咁caring 先有好多決定要揀
做Chloe就唔會諗直接偷就偷
Chloe個新配音其實都ok
或者應該話佢有某啲lines係模仿返Ashly,不過都聽得出係有啲嫩

其實ok似
唔扮番Ashly會比fans插
有香港人搞LiS alternative ending
[url]steam://openurl/http://steamcommunity.com/app/319630/discussions/0/412448792361672392/[/url]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞