Life is strange 分別有前傳同2

774 回覆
14 Like 1 Dislike
Steph嘅VA Katy Bentz都有玩LiS:BtS (未玩完ep2嘅玩完先睇)

岩岩玩完EP1
幾中意Steph同Mike

Rachel個角色好似上集嘅Chloe
Chloe就有少少收儉似Max
有少少out of character 不過可以話Chloe嘅spirit animal係蝴蝶(蛻變)去解釋

冇同rachel聽歌同fdzone左佢
全力企硬team max

買左17x個版本
說好的bonus ep呢?

要出埋ep3先有,好似係
買左17x個版本

吊癮
買左17x個版本

吊癮

LiS不嬲都係吊癮
想當年等三個月先一個episode,今次算係快咗
買左17x個版本

吊癮

LiS不嬲都係吊癮
想當年等三個月先一個episode,今次算係快咗

中意上集ep1多D
首obstacle
今集D劇情似係retrofit番上集咁
唔係幾中意hella係出自Rachel
搞到Chloe冇哂性格
Steph嘅VA Katy Bentz都有玩LiS:BtS (未玩完ep2嘅玩完先睇)

岩岩玩完EP1
幾中意Steph同Mike

Rachel個角色好似上集嘅Chloe
Chloe就有少少收儉似Max
有少少out of character 不過可以話Chloe嘅spirit animal係蝴蝶(蛻變)去解釋

冇同rachel聽歌同fdzone左佢
全力企硬team max

都估到你係連earphone都唔同rachel share果班人
BTS EP2 spoiler alert

想問玩完BTS EP2既人
Drew果度你地點玩
我冇出去
冇比錢Damon & Drew,我諗住keep住啲錢轉頭比返Frank呀!!!!!
屌 ..之後冇得比返佢既,中撚哂伏我想由頭玩過

突然諗如果用LiS嘅世界觀+art style出隻Sims
無接縫嘅Arcadia應該好撚正

Drew果度你地點玩
我冇出去
冇比錢Damon & Drew,我諗住keep住啲錢轉頭比返Frank呀!!!!!

原來冬仔有玩Sims,有冇玩裸體mod

6 歲已經玩緊sims

冇玩裸體

Drew果度你地點玩
我冇出去

6 歲已經玩緊sims

冇玩裸體

6 歲已經玩緊sims

冇玩裸體

笑什麼
以後憑係EA出都唔會入正

Drew果度你地點玩
我冇出去

你都係自己keep返啲錢?
因為果陣諗住做好個mission,點知伏黎既
宜家chloe帶住啲錢ep3實瀨野,好唔安樂 寧願由頭玩過
又唔識好似啲人咁一早backup個save file
見好多人話比錢damon先係正確決定
[未打ep2]
firewalk 果關冇掂過D $$

今朝喺reddit見到個post 好正
[未打ep2]

我都冇

今朝喺reddit見到個post 好正

呢幕D配音好正
今集個chloe根本係未進化啟暴龍嘅迷你龍
[未打ep2]

我都冇

Rachel成集係度flirt人
一定要忍
[未打ep2]

我都冇

一定要忍

就睇下你可以忍幾耐
[未打ep2]

我都冇

一定要忍

就睇下你可以忍幾耐

光頭校長好乞人憎
ELIOT=仲痴漢過Warren
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞