[BNO] 彭黛玲考慮擴展BNO visa資格俾年青人

248 回覆
278 Like 11 Dislike
唔去旅行都可以申請bno喎, 當年賣廣告叫人申請,你父母唔申請又關人鬼事
所以啲人要怪就怪自己父母,同埋佢哋依家真係等死

仲有上面個on9講到一定係選擇做支那人先唔申請咁,就算係都係佢哋父母,一個當時兩三歲嘅人可以點呢?
認真答你
搞掂左落地個筆錢
最低工資一定比香港有尊嚴得多
搵另一半有bno咪得囉, 唔通講到自己父母冇任何責任咩
Push
搞掂住先啦,依家難租屋又要人一次過比一年錢
支那仔都有?
好似話父母有先得,唔係就捉蟲入米缸
澳唔敢講
不過加嚟講我入去啲tg group到睇見親stream a/b啲pr申請都成功
好少話有問題同爭咬
客顧嚟講加同英都要人
所以加拿大為咗吸引人開出一個極慷慨既pr方案
英國都要人,但係只係比個5年visa出嚟而唔係比ROA或者ILR出嚟
理性討論,我想知你地點解釋呢點
唔好話我唔提大家
ILR又好,ROA又好
只要唔係BC都有移民監要坐
所以話咩驚人食兩家茶禮驚人做太空人呢點點都講唔通
做好審查先啦,而家已經好多大陸人用bno visa過英國
Push
祖國
唔係租屋要俾半年咩
有冇人知點解97前未滿18歲又無bno 果啲官方硬係搞唔到咁

係咪有咩伏
父母無bno 真係好撚癲…
垃圾藍絲老母
咁班廢佬真係有bno喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞