我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 5 )

1001 回覆
8 Like 48 Dislike
adata大特價
TT牛大特價
有位巴打年頭買卡
年尾都未收到
盡快再處理
唔好嚇我呀
送左俾佢了
呢個未改舊機制

會盡快改返

我都想減少send個email出去
客服2個加埋計 1個鐘覆唔覆到1個客
呢D野, 送俾我都.........

要埋啦唔洗錢就
遠遠唔只呢個數
更新左display card driver先
可唔可以俾個訂單編號我.我想睇返.成個過程係點
可唔可以俾個訂單編號我.我想睇返.成個過程係點
收卡的
12900定12900K / KF?
12900KF
有冇咩特殊要求
無咩要求 2萬2 3到 用料好少少既 想用5年以上 5年前經你係T記砌左部用到呢家
1 x Intel® Core™ i9-12900KF (只限砌機)
價錢:$5,349

1 x ASUS PRIME Z690-A DDR5 ATX
價錢:$2,499

2 x ADATA LANCER DDR5 (1 x 16GB) DDR5 5200 Mhz C38 (現貨只限砌機)
價錢:$2,798

1 x Samsung 980 Pro Series 1TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4
價錢:$1,399

1 x ASUS ROG Strix GeForce RTX™ 3070 Ti OC Edition 8GB GDDR6X (只限砌機)
價錢:$8,399

1 x Antec High Current Gamer Gold Series HCG 850W 80 Plus Gold Fully-Modular
價錢:$999

1 x Be Quiet! Pure Base 500DX ARGB Tempered Glass ATX - Black
價錢:$739

1 x Be Quiet! Silent Loop 2 ARGB 360mm CPU Liquid AIO Cooler
價錢:$1,049

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $23,311
https://www.faroll.com/customize#MjA3NSwzMjUzLDM3MzAsNDM4MSw0NDMwLDQ3ODQsNDc4OCw0Nzg4LDQ4Mjg
仲有冇得加$特快
想星期三or四有機用(放假)、今晚即落單
你whatsapp客服.send個list黎先
明白.見到.見到你係分開左三日黎俾消費券

不過唔緊要.由你一開始俾第一張消費券既時候.已經開始處理緊訂單
希望收機冇問題

巴打 係咪8號有得拎機
係咪你頭先跟個張單 即刻打嚟話今晚送機 真·客服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞