我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 5 )

1001 回覆
8 Like 48 Dislike
10100 應該得
ram轉c16

其他冇問題
你應該已經搵左我了
因為冇用的.因為只有雙面既ssd先會搣埋

單面ssd.搣正面就得了
不過我覺得俾多幾百蚊都會好好多

1 x Intel® Core™ Comet Lake-S i5-10400 (行貨現貨)
價錢:$1,320

1 x Gigabyte H510M S2H Micro-ATX
價錢:$620

1 x ADATA XPG GAMMIX D20 16GB (2 x 8GB) DDR4 3200 Mhz C16
價錢:$660

1 x [砌機優惠]Kingston A2000 500GB PCIe Gen3x4 M.2 2280
價錢:$460

1 x Gigabyte GeForce RTX™ 3060 EAGLE OC 12GB GDDR6 (只限砌機)
價錢:$4,399

1 x Antec Cuprum Strike Series CSK 550W 80 Plus Bronze
價錢:$380

1 x Antec NX Series NX200M Tempered Glass Micro-ATX
價錢:$299

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $8,218
https://www.faroll.com/customize#MzE5MCwzMzE0LDM4NTMsMzk5Miw0NDE1LDQ0ODAsNDcyOA
呢d speaker仔.我地default已經唔插的了
有貨.已上架
似底板
巴打通常幾點會打黎 陣間要開會
打黎既意思係?
唔係今日送機咩
好 但轉邊條 我見有條32GTZN 同 32GTZNC有咩分別
悠二整條性價比打LOL、做文書LIST
悠老闆 我落左個訂單211207000082551係部機
依家加多張訂單211208000068972係windows 幫我裝埋啊
可摸耳幫我睇吓張list有冇問題同埋個CPU散熱器O唔OK? 感謝感謝

巴打未訓就睇wtsapp 唔想開post Lol
俾錯咗火牛我
俾個訂單編號我
我聽日返到公司即刻幫你處理 再電話聯絡你
20000-25000砌唔砌到3080?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞