我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 5 )

1001 回覆
8 Like 48 Dislike
之前散買砌機冇upgrade到gpu 而家到到都冇得散買/貴好多 想要張6800XT/3070Ti
賣2070s換3070ti
先講講我嘅電腦
底板: Gigabyte B560I AORUS PRO AX Mini-ITX
CPU:Intel® Core™ i5-10400F ( Felton 代理 )
M.2 :Kingston A2000 500GB PCIe Gen3x4 M.2 2280

油耳巴, 我想問吓
我買咗條SAMSUNG EVO 970 PLUS 2TB
諗住換咗條500GB,
但換咗之後, 開機黑畫面,
連BIOS都入唔到 (LOGO畫面都冇)
WINDOWS都裝唔到

想請教吓係咩問題搞到咁
THANKS
咁多生意咁鬼忙
搞咩合張單都錯漏百出
搞到送完貨砌完又要搞多一輪換野
筆直20k-30k打FPS 多 有冇咩list好推介
有得散買再叫醒我
加上我都唔知咩價放
悠二係高登連登仔創業成功既最佳典範
如果星期五落單 星期六比錢 實際幾時會收到機
悠二,十二月會唔會有法奧聖誕大特賣
想問下悠二可唔可以幫手砌條3070Ti+12900既list
Thanks巴打咁我再等下老母板先 我都唔係趕既
悠二巴你個網收唔收credit card?
我張Debit master card 冇實體card 只可以網上用
分期張card 可以用apps 搞
打算砌部12700k+3060ti 約20k budget
同求
SCYTHE LGA1700 mounting kit 會唔會入?
Z690 itx 重會唔會返其他牌子?
例如 msi asrock
唔該哂
我都三日先比到 比完又唔知幾耐先有機 一陣有問題又唔知等幾耐先有人答
佢覆果陣你睇唔到就要等聽日 每日限定
油二請唔請人覆whatapps
話請多咗個
CPU:i7 8700
顯卡:GTX2060
RAM:16GB

但打apex會lag,係邊個位出問題?
有大神回覆都可以,打算今晚去買零件換
咁我都幾好彩 隔咗24hrs有覆到我
請完=無請
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞