[NS] 真。女神轉生V (3) Harvest!

661 回覆
4 Like 4 Dislike
d經費去晒大地圖同3d惡魔
未滿同7枝棍有晒標示已經好好
做返drpg純2d迷宮應該呢個世代無咩人接受到
強化延長對糖球有冇用
windows迷宮我dx2重玩緊,好彩有得較自動行
其實隻Dx2 D惡魔係咪同真V分開開發
手機嗰隻?
個故仔幾正
上年玩課咗我撚夾夾埋埋有兩三萬
都唔夠人pvp玩
故事又停咗冇乜更新
就棄咗一排
再login返要安乜武器唔識攪又放棄返
無錯,我無課得咁多,我都係近呢大半年先玩返呢隻game 真係鼓勵儲石之後睇啱邊期勁就一野轟落去
但係對新手係極唔友善,資源難儲,真係用時間玩出黎,只可以話佢根據返女神系列寫返個故事出黎真係寫得幾好,又有少少p系列既影子
pvp 就唔使諗,有d 角色唔平衡, 舊角色點都差d
5年冇玩手機game
down隻Dx2玩咗陣
育成/課金模式都係同PAD差唔多
巴打你係新入坑定重玩?
新入坑
打算hea玩,搭車咪開黎篤下
玩下佢有時啲副本一格格啲迷宮
幾有玩返舊女神嘅感覺
但玩到咁上下開始高難度
pvp班老鬼變態唔駛同佢哋玩
然後有啲迷宮甚至劇情又好易滅團
佢可以調教下單機玩時唔好咁harsh就好
巴打溫馨提示
唔好執著pvp
隻game 要玩真係好多野玩,淨係主線故事加靈能之門個故事已經有排玩,前提你要頂到新手時期咩資源都無,合5星怪貴到仆街之餘重要pvp 未必啱用,當你升到隻怪上六星之後再打落去就會發現又要整烙印又要合怪整思念,就算課左金都要養住生咁玩
如果唔係對呢個ip 有愛,我諗我應該玩唔到咁耐
靈門2真係好變態,我啱啱先上到41層
就咁聽落,玩最低難度主線似乎都要肝合成
無得揀有愛嘅惡魔升爆level亂玩
最低難度主線都唔使咁肝既,而且當你玩到咁上下會又會送d 五星卷比你抽下野,同埋應該會送一兩張五星揀算卷,只要你花長時間去慢慢玩,主線無咩問題
你有邊d 惡魔係有愛,我驚個d 你無得合成,要抽返黎

戰鬥中途x 睇狀態可以check 到buff icon
我都好大愛
唔係騎騎呢呢樣 (外道、幽鬼果類) 就得

咁金蘋果都係?
好似冇Dx2討論串
借位問下
裝備/卸除烙印係咪冇cost?
即係我強化一set就可以不停換比其他惡魔用?
同埋素體合成係咪合唔到5星
買唔買得過?
買得過
正確
素體同素體合到5星,應該話5星素體係好珍貴
科技日新月異, 乜原來以家幾TURN就KO人修羅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞