[NS] 真。女神轉生V (3) Harvest!

661 回覆
4 Like 4 Dislike
冇任,
前面都有人討論係咪cut咗先會冇
屌真係慘,係咪又怕宗教投訢所以左cut右cut
明顯呢GAME 拖咗太多年又做唔切
夾硬部份主線變支線
部份支線又CUT 埋
仲要咁貴
明明p4/p5咁高人氣都唔食住條水上
左cut右cut應該係出貨死線問題
以下全部憑空假設
睇返上面巴打個條2個半鐘既真女神2既片,個劇情真係正好多,望返今集個劇情真係有d 一忽忽
真I, II, IV
真III, V
異聞錄I, II
異聞錄III, IV, V

呢四個組合係四種體驗嚟
3我好滿意,但係5 真係cut 得有d 明顯,再睇返1同2覺得係第二隻game 用返同一個模組+背景咁
中文版到底幾時更新? 好耐喇wo
你地平時打唔打d路邊怪
d路邊怪打佢地又好似加好少經咁
I, II, IV側重劇情同揭露L線嘅偽善
III同V側重世界末日嘅探索體驗,咁III故事明顯好過V,尤其用擬人襯托成條主線
佢地衝埋黎就打下,但基本上避得就避
其實要翻譯嘅字半個鐘乜都譯完
世嘉有無講幾時更新??我想較闊視野先繼續玩
上兩個post我話今集個故仔差俾人勁負皮
其實佢而家cut到咩碎同改咗啲主劇情放支線先煩
如果佢成part冇咗,反而可以DLC一次過加返
官網人物介紹都有眼鏡妹,原案應該係主線人物
估計因為cut咗校園篇,眼鏡妹同孔斯放主線講唔到落去,唯有改做支線

其實都有懷疑過DLC做唔切深界迷宮,D魔人就咁放4個map算數
不過電單車佬係高速公路出現又好似幾配合
到底係虛人定擬人唔係好記得,淨係記得3個陣佢地好怪慘,到我而家玩dx2 都係覺得佢地好陰公
明顯做唔切
咁貴個dlc其實應該有獨立迷宮
迷宮黨表示唔太夠喉
好想係迷宮卡關

今集2個迷宮都太易
迷宮元素已係大地圖搵路搵番茄反映
第一個迷宮都話要試幾次用下腦
第二個行兩行就過到
大地圖先係真迷宮,搵蕃茄同個7支自慰棒都已經夠哂皮,除非佢d 迷宮係第二個玩法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞