[LOL]英雄聯盟S12 比賽討論區 (891)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
依度不知幾多人想佢走
T1同大部份T1風扇都根本唔珍惜人哋
我覺得上限係有
但有時又真係幾唔穩定
尤其大賽
ZEUS 就應該都OK 但要觀望
而家無人知係點
想佢留

利申:T1粉
DK: 聽日簽名會得Khan同核皇
lck上路荒 canna好過lck好多上路啦
illima去DK?
呀x婭:是
有講如果dk同t1分開半區唔覺edg可以贏到入決賽
仲有講訓練賽嘅t1係怪物
唔怪得edg個阿布剩係講訓練賽同dk贏多輸少但完全唔敢提t1
8. Stardust仲有覺得明明冇nerf太多 但係實際表現咁差唔知怪係邊
Hello, this is Damwon Kia Secretariat.
Thank you to the fans who always support and love Damwon Kia.

The official announcement of the signing of Kia Damwon, which many fans are curious about, will be held on December 1st.

We ask for a lot of anticipation and support for the players who will be with DAMWON KIA for the next two years.

thank you.

揸波
韓國公佈亞運會電競國家隊選拔計劃:5月底提交最終名單
韓國電競國家代表隊日程為2022年2月選出參加預選賽選手,3月至5月進行預選賽,預計5月底完成最終報名提交國家隊名單。

咁Dplayer想打亞運 咁咪撞春季賽
世界冠軍 (訓練賽)
仲要等成個禮拜
究竟買唔買到Theshy
我記得edg個jg仲直播直認佢地係明抄
不過我覺得都係命運
T1點都打唔過DK 個五場已經出曬所有招都係要輸
而DK就未必輸比EDG(如果佢沒嘢好抄嘅話)
T1 fans又開始精神勝利法
佢尾二個段戴曬頭盔 我陰謀論咁諗 同埋個kenzi係咁話有驚天動地嘅消息 會唔會係smk/canyon出咗咩事或者上路唔好咁大期望
淨係想知佢去dk定ns
DK Rich/Morgan
去ns組復仇隊
預左zofgk架la
有咩要stay strong
faker走?
年年都咁講同T1打訓練賽 T1係怪物
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞