[LOL]英雄聯盟S12 比賽討論區 (891)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
多數都係唔睇算
牙蛆否認咗仲ff啲乜
煩撚到
回漿豬家
KT買到scout未
Scout分合約到2022年
買乜春啊 從一開始我就對呢個消息拗晒頭

EDG邊有可能賣
KT Aria
KT rookie + DK TheShy
DK起碼有講好日期,T1咩都冇

估計星期一宣布教練
然後星期二宣布後備
星期三玩神祕出嗰啲on9圖
星期四dk宣布唔想撞所以skip
最後拖足一個星期先出哂
屌你老味t1係咪娛樂公司黎 日日炒消息 又傳呢個嗰個
要求唔高 只要唔係DK Morgan DK Rich 就收貨
廢根
其實啲消息全部都係支那吹出嚟

一開始話TS會留喺IG
大大前日話T1 TS
大前日話 99.9% DK TS
前日又話 BLG TS
到咗尋日就話100% WBG TS
今日又話 TS大機率留返係IG
結果upset篇新野都係咩都冇講
Drx 賣pyosik要fpx個bo ?
要Clid
AF幾時買多個勁JG
韓國民族主義咁強點會要外援?一直都諗唔明點解會吹呢個,仲要係假賽仔lpl都唔要lck點會要?
支那吹嘅風99%係流
又TSM 又DRX 但呢兩隊最唔缺嘅就係JG

而且連PCS都拒絕BO
有可能LCK? LCK假賽犯法,定係佢要去坐監?

的確有消息話金教練唔鍾意pyosik
但佢想要嘅係clid
假波仔直接退休啦
BYG mistake stanley
我們用了200多個日子,讓Beyond Gaming的成員們在世界賽上嶄露頭角,這看似精彩的背後,其實是無數心神的消耗與鉅額的虧損。

然而,經歷了這一年,面對如此艱困的環境與挑戰,我們仍然沒有忘記建隊的初衷,
我們沒有忘記想讓電競產業在台灣被人認可的那份期盼;
我們沒有忘記一路走來的苦,想讓電競得到更好的發展、人才得到更好的待遇;
我們想讓每一個加入團隊的年輕好手,都能夠得到最好的培訓,超越每一天的自己。

為了傳承電競的精神,以及履行培訓台灣年輕好手的承諾,
台灣電競精神的領袖及電競歷程的指標「Mistake」與「Stanley」,兩位S2世界冠軍成員正式加入Beyond Gaming。
Mistake將作為營運長協助戰隊的賽訓規劃和人才的發掘,Stanley成為Beyond Gaming的董事,一同商討戰隊事務的決策。

我們想要培育台灣電競人才的決心,絕對不是說說而已。
期許兩位的加入可以讓戰隊的培訓內容、戰術決策以及選手福利等等能夠更上一層樓,藉此達到培育台灣年輕人才的目的,再次強力衝擊世界大賽這個最高的舞台。
你已被BYG董事 史丹利(relaxing234) 永久禁言
Ellim仲唔夠勁?
哭啊byg是史黑吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞