[LOL]英雄聯盟S12 比賽討論區 (891)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
繼續俾LPL屌打
未完約 轉會費係dinter賺
就算係好似karsa咁當人地買你份約
去到lpl人工都高到仆街啦
為錢有咩問題?
唉 講緊係去LPL
平時連登仔又話反LPL
依家人地轉會lpl去奶支又冇人屌
仲係到懶係pro企係人地角度
今次唔覺t1賤wo。其實個個都冇錯,只係角度問題,見好多巴打都認同係角度問題

而且一日唔知真相都好難話真係邊個衰,各有各說法,都唔知信邊個好
又咁睇啦
似係個coo當初氹人落疊簽約先有所謂口頭協議撚鳩canna咋喎
可以比人2021年完約轉fa or 加人工依d條款真係有心比佢既話改一改份約有幾難
而家t1角度嚟講你當初同個死人coo既口頭協議冇白紙黑字寫低就大條道理唔放你fa啦
最慘都係canna dk人工高一大折又好過ns 結果冇得揀要硬食
T1 未到賤啦
真係賤就bench canna 唔放佢走
衰在係咁帶風向屌人姐
Canna原諒左T1
佢like 返T1個page
依個珍
見到faker ig follow canna都知佢留唔得耐啦
岩牙
去LPL做loser又有錢
典解見人走先follow咁有趣
同隊日日都見架啦 咁咪唔駛follow 掛
pcs去lpl根本唔洗考慮一定走,錢又多咗,又做大自己個名咁都有得反係咪見到香港球員上中超踢波都一樣會反嗰啲撚樣嚟
人地台仔關我地撚事
人工差幾撚遠
GEN G CHOVY
Kt喎
完全唔明點解要屌 佢又唔係話自己I love China 我是中國人
作為職業選手佢第一樣要諗既係點可以拎冠軍/賺更多錢
無論邊個角度睇佢呢個選擇都好合理
自己個賽區發展得咁差 錢又無 冠又無 佢呢d低學歷人士兼文盲退休除左做收銀都無乜工會請佢 宜加唔挖金 到時退休無錢洗你養佢啊家陣
Doggo confirm左去lpl啦咩?
成隊都撐 好有睇頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞