[LOL]英雄聯盟S12 比賽討論區 (891)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
教練陣容睇落去都唔差
museong同doran chovy fd底仲要
我都認同有agent system
始終有專業人士睇下份約會減少啲俾人賣豬仔既情況出現。
夾夾埋埋有十幾個亞軍
Stardust同nuclear個直播都幾多資料
1.雖然沒可能 但最想去TL 因為教過faker 想教NA最強bjergsen

2.最乖嘅選手係keria 而且下路bp係佢做 其他bp全權係moment做(即係stardust 真係專責外賣?

3. faker好難變熟但後來都fd咗好多

4. zeus好勁好有潛質 而且係牙劣死忠 係佢未傳要休息之前已經同佢講發現佢直播沒精神好怪

5.即使唔撈仲一直可以留係T1住同痴飲痴食福利好好直到搵到新隊

6.其實同DK只係打過3次scrim 對版本理解咁似只係巧合 反而同EDG打好多好多 8強前打足一個禮拜 所以佢地都知最大敵人就係DK 而EDG好多嘢都係抄佢地

7.唔揀lb呢啲唔關faker事 佢地想貫徹中路幫上下路嘅打法
8.佢覺得好好但打出嚟好差嘅champ: jayce

9.而家係個個都會指揮,但如果faker分推個陣佢先會出聲指揮
希望今次轉會有個好嘅上路 faker 生涯末年啦 想再睇佢拎冠
唔講得理由 又話一定要保佢
可能去咗打thanos
漿豬咁好專登搵肥仔教練去服侍多蘭同chovy
尺帝要跪低了
傳the shy去 t1 or dk
市面上得翻Theshy一個算勁
要同DK BLG IG爭
衰d講句有乜事大獲得過大清果單
大清搞完咪又係返去拎冠
唔係話lck 12月要打kespa?
佢地話最快應該今日就宣布 Where are TheShy
大清快啲講去邊隊攞冠啦
條友幾有潛力
第一季已經帶住HKA入前四
之後搞全港班踢走人
呢季除咗Doggo,Mcx上中都算Ok嘅新仔
差唔多個個都係亞軍保證
Geng = 亞軍團隊
間尺1-16強都拎齊
再次衝擊亞軍
漿豬或成最大贏家
傳左9年
Upset單野又關alphari事
EU Deft子?
咪玩啦keria會去t1係因為同teddy好撚frd
以前stream日日雙排 改情侶id

keria下季會唔會去af搵teddy
講佢哋想組隊 冇睇篇文?
會去T1係因為T1份約出得最高
咪話
Perkz又想同佢打
Upset又想同佢打
同perkz 以前一樣
選手而唔係管理層招人姐

Upset想用Alphari 取代Adam
不過失敗左
笑到仆街
支持屎哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞